Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎨 Polepy na míru! 🎨


EmposOfc

Hráč

41
17.12.2023 17:55

Zdravím Vás,


posledních několik týdnů slýchávám z mého okolí otázky týkajících se polepů na mých vozidlech. Z toho důvodu jsem se rozhodla nabídnout své služby týkající se výtvorů designu polepů pro širokou veřejnost. Máte-li zájem o vytvoření designu, tak mě můžete kontaktovat na mém Iris profilu @enid, nebo prostřednictvím mailu enid.dimitrijevova@post.ic kde se domluvíme na veškerých detailech.


Momentální archiv polepů

Ceník poskytovaných služeb začíná na částce 800.000,-Kč. U jednoduchých návrhů se můžeme vyšplhat až do částky 1.500.000,-Kč. Cena u složitějších návrhů je zcela individuální a na finální ceně se společně domluvíme.


Jako zákazník budete součástí tvorby designu už od samotného začátku kdy vás budu informovat o každém pokroku a postupu v samotné tvorbě. Budete moci rovněž cokoliv kdykoliv přidat, odebrat či cokoliv jinak pozměnit.

To bude z mojí strany vše, budu se na vás těšit,


Powered by LeoSight IFS
LT~21