Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎄Vánoční nadílka v Red County


sandlerino

Hráč

39
17.12.2023 18:24, naposledy upraveno 17.12.2023 18:26 uživatelem sandlerino

🎄Vánoční nadílka v Red County


Jako každý rok se mohou obyvatelé Red County a přilehlých metropolí v čas vánočních svátků radovat z bohaté sněhové nadílky, která pokryla celé ostrovy krásnou bílou peřinou.

Rychlé sněhové srážky také dle slov výjezdového lékaře MUDr. J. Masona přinesly vyšší frekvenci dopravních nehod na silničních komunikacích. 

,,Převážně to jsou lidé, kteří buď nemají přezuto a nebo kvůli tomu, že nepřizpůsobí svou rychlost k podmínkám silnice” zdůvodnil Mason nárůst nehod.

 

Zasněžený Fort Carson

 

Na situaci na silnicích jsme se zeptali ředitele technických služeb, Johna Dreilora. Nastínil dobrou přípravu technických služeb, kterou vykonávali již týdny před očekávanou nadílkou.

Na vozidla TSRC, dle slov J. Dreilora, připevnily radlice a také doplnily posypovou sůl. Silnice od začátku nadílky zůstávají na hlavních tazích odhrnuté a pravidelně posypané. Zvýšenou pozornost také věnují nepořádku na trzích v Montgomery.

,,V případě že někteří ze čtenářů mají zájem doplnit naše řady (Technických služeb Red County - pozn. red.), mohou vyplnit formulář na ratt.cz/BIDA dodal pro naše čtenáře k závěru rozhovoru John Dreilor.

Se svátky se také pojí již zmíněná vánoční vesnička v Montgomery. Je zde pro všechny dostupná téměř neomezená zásoba svařáku, vánočních čepiček či dárečků. Také si tu u stánků pořadatelé připravili menší občerstvení z různých koutů světa.

Kromě toho také ve stánku nabízí několik typů ohňostrojů. Dle slov MUDr. Masona nepřináší oblibu v řadách záchranářů. Několikrát v průběhu několika dní vyjížděli záchranáři k úrazům spojené s těmito silvestrovskými zábavami.

 

Vánoční trhy v Montgomery

 

,,Úrazy kvůli pyrotechnice jsou způsobené neopatrným zacházením. Včera (15.12. - pozn. red.) se tady třeba stalo, že někdo odpálil ohňostroj v davu lidí. Dnes (16.12. - pozn. red.) se to odehrálo opětovně, ale už s dvěma zraněnými.”  Obsáhle dodal MUDr. Mason k problematice ohňostrojů. 

Dále nastínil, že v prvním případě dokonce od odpálené rachejtle se vznítily dvě auta. Nejspíš to také byl popud pro místní hasiče, kteří oznámili pravidelné hlídky na trzích (zdroj: sociální sítě Hasičského záchranného sboru,  iris.ic/hzs)

,,Určitě, aby byly na silnicich obezřetnější. Nejlépe, aby každý řidič přizpůsobil svou rychlost. A pokud by bylo možné, aby si každý rozmyslel, jestli nechce jít radši pěšky.” - Vzkázal čtenářům MUDr. Mason na konec rozhovoru

Také Oddělení policie v Montgomery se přidalo k osvětě správného používání pyrotechniky spojené i se znalostmi vyhlášek.

,,Při manipulaci s pyrotechnikou nemířit na sebe ani na druhé. S pyrotechnikou nemanipulovat v opilosti, odpalovat by ji měl střízlivý člověk. V žádném případě nepoužívat amatérsky vyrobené různé pyrotechnické předměty. Kupované výrobky se nesnažit doma ještě vylepšit, riziko úrazu je příliš velké.” Uvedla policie na svém oficiálním IRIS profilu. Celý příspěvek si můžete přečíst zde: iris.ic/psaofficial.

 

Blueberry zahlceno v mlze

 

Za celou redakci Vám přeji klidné prožití Vánočních svátků ve zdraví a v okolí těch nejbližších. Do nového roku vám také přeji mnoho štěstí a sil. 

Za Red County News
Joshua Blackburn


Powered by LeoSight IFS
LT~33