Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Účet Leosight na platformě TikTok


18.12.2023 13:29, naposledy upraveno 18.12.2023 13:33 uživatelem DJDave

Zdravím všechny hráče co jsi tenhle návrh právě začínají číst.

Vkládám sem moji myšlenku (návrh) jestli by se vedení leosightu nemohlo pokusit propagovat svůj obsah (konkrétně skimo) na platformě TikTok.

Proč TikTok? 

~ Ti co znají jak funguje  TikTok algoritmus, tak určitě vědí,  že TikTok patří mezi nejrychleji rostoucí sociální sítě a má obrovský potenciál v online marketingu a video marketingu. Na přední příčce oblíbenosti sociálních marketerů se sice stále drží Instagram, TikTok mu však šlape na paty a momentálně zcela poráží krátký video obsah Instagramu.

Takže navrhuji založit TikTok účet pro Leosight a přilákat tak ještě více nových hráčů. Sám TikTok používám na propagaci mé hudby a nemůžu si stěžovat. :) 

Budu rád za nějaké názory a reakce 😁

 

DJDave

lolcz

Hráč

36
18.12.2023 14:06

Ahoj,

popravdě nevím zda by to byla dobrá cesta k zisku nových hráčů. Nějaké to procento by určitě na Skimu zůstalo, ale co ten zbytek? Jaký je věkový průměr TT uživatelů? Hádám, že více jako 18 let to nebude. Což by určitě vedlo k nárůstu trollerů a lidí, kteří by úmyslně kazili ostatním hru, protože nějaká část hraje FiveM, kde z vlastní zkušenosti vím, že to RP oproti Skimu je žalostné a volnější i na Whitelist serverech. Tohle je čistě můj názor u kterého si myslím, že je realistickým scénářem jestliže proběhne reklama na TT.

 

Hezké odpoledne,

lolcz

18.12.2023 14:16

Máš pravdu že na TT se pohybuje vysoké procento mladých uživatelů, ale to přeci neznamená že tento obsah bude směrován právě na ně. Směroval bych se na širší publikum lidí. Respektuji tvůj názor ale stejně si myslím že by to leosightu hodně pomohlo.Co se týče trollerů a těchto lidí.. Tak trolleři byli, jsou a budou. Od toho tu máme šikovné adminy kteří se o to postarají. Přeci na TikToku se nepohybují jen děti a nevzdělaní lidé ale taky lidé kteří by o tento obsah měli zájem. O tento point jde. :)

 

JasonDark

Hráč

19
18.12.2023 14:50

Máš pravdu v tom, že to nějaké lidi přiláká. Bohužel vzhledem k tomu kdo ten tiktok sleduje to může dopadnout přesně tak jak napsal lolcz. Pravda trolleři byli, jsou a budou. Cílem komunity by ovšem mělo být jejich počet omezit a ne zvýšit. A jak už bylo psáno, tak tam je hodně FiveM hráčů a tady lol to řekl, ještě slušně. Já se k hráčům FiveM raději nechci ani vyjadřovat jelikož to má od RP extrémně daleko a to jsem chvílí zkoušel hrát i na těch "Hardcore FiveM RP". Což o to, reklama to je. Otázkou ovšem zůstává, zda je to reklama která přiláká kvalitní hráče a nebo další GTA V online hráče (Ne FiveM RP opravdu není Roleplay). Čím více hráčů tím asi větší zisky pro Skimo to je fakt ale já osobně upřednostním kvalitu před kvantitou. 

Zeintar

Hráč

49
18.12.2023 15:45

Skimo má nedostatek administrátorů na aktuální počet hráčů už teď. Určitě vidíš, že například reklamy na FB, jako byly dřív, jsou nyní pozastavené. 

Rád bych vás však upozornil, že na tiktoku nejsou pouze děti. Dokonce na tiktoku nejsou děti pod 15 ani většinově. Pouze jsou nejvíce slyšet v té podobě, že nejvíce reagují na videa, nejvíce komentují, nejvíce se vyjadřují a vypouštějí cokoliv ze svých úst, takže to může tvořit mylnou doměnku, že na Tiktoku jsou většinově děti. A je to tak na všech (nejen) sociálních sítích :) 


Powered by LeoSight IFS
LT~58