Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor - GLS-General Logistics Systems 🌐🚚


UrciteNeHudec

Hráč

20
19.12.2023 21:34, naposledy upraveno 20.12.2023 14:25 uživatelem UrciteNeHudec



🚚 Připojte se k nám na cestě spolehlivosti a rychlosti! 🚚

Ahoj, vážení nadšenci kamionové dopravy! Vstupte do světa GLS - General Logistics Systems, kde hledáme vášeň a odhodlání našich budoucích řidičů, kteří chtějí být součástí naší dynamické a úspěšné rodiny.

🌐 Naše cesty jsou naše hrdost! S americkou flotilou vozidel a nejlepším týmem řidičů ve svém oboru jsme připraveni přenést vaše dobrodružství na novou úroveň. Každý kilometr, který projedeme, je svědectvím naší vášně pro kamionovou dopravu.

🚀 Společně jdeme dál! Hledáme lidi, kteří sdílí naši vášeň a odhodlání k poskytování nejlepších kamionových dopravních řešení. S námi můžete očekávat nejen práci, ale partnerství, kde se váš přínos cení a kde společně dosahujeme úspěchu.

📈 Růsteme společně! V GLS nejsme jen dopravci, jsme tým lidí, kteří spojují města, firmy a sny. Nabízíme nejen pracovní příležitost, ale příležitost stát se součástí rostoucí a inovativní rodiny, která má vášeň pro kamionovou dopravu v srdci.

🤝 Přidejte se k nám a buďte součástí našeho úspěchu! Zajímá vás, jak můžete přidat k naší rodině? Kontaktujte nás dnes a buďte připraveni na vzrušující cestu plnou příležitostí, rychlosti a spolehlivosti s GLS - General Logistics Systems! 🌟

Co nabízíme?
                          Prémie až 50%
                          týdenní soutěže.
                          Kariérní postup.
                          příjemný kolektiv.
Kontakt: Telefonní číslo: 676-267 
                                          781-876
                                          593-273
              
                post: daniel.hudec@post.ic
                          bamir.topi@post.ic
                          osada.mizuki@post.ic 


Powered by LeoSight IFS
LT~13