Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 26.08. 2020 - Nedání přednosti vozidlu právem předností jízdy Policie skončila vážnou dopravní nehodou.


Petan09

Hráč

20
26.8.2020 23:39, naposledy upraveno 27.8.2020 20:46 uživatelem Petan09

Dne 26.08. 2020 kolem desáté hodiny večerní zaznamenala tísňová linka 155 oznámení z tísňové linky 112 zprávu o dopravní nehodě vozidla Policie v oblasti San Fiero. Dispečer tísňové linky 112 obeznámil dispečera z tísňové linky 155 že na místě se již nachází Policie společně i hlídka Městské policie. Dispečer tísňové linky 112 poté informoval dispečera tísňové linky 155 že na místo už vyrazila posádka Hasičského záchranného sboru České republiky.

Poté co dispečer tísňové linky 112 obeznámil dispečera tísňové linky 155 o dopravní nehodě, na místo vyslal posádku Zdravotnické záchranné služby RZP a RLP v systému Rendez-vous. Jelikož byla vzdálenost opravdu velmi dlouhá, na místo startoval i vrtulník Letecké záchranné služby Středočeského kraje KQ-32. Po deseti minutách od nahlášení poplachu na tísňové lince 155 vzlétla helikoptéra Letecké záchranné služby Středočeského kraje do leteckého prostoru směrem na San Fiero. Po patnácti minutách na místo přijela posádka Zdravotnické záchranné služby ve složení posádky RZP a RLP v systému Rendez-vous.

Po příjezdu posádky Zdravotnické záchranné služby Hlavního města Prahy byla situace popsána dispečerovi na tísňové lince 155 který informaci podal Letecké záchranné službě Středočeského kraje. Po sdělení informace o zásahu Letecké záchranné službě Středočeského kraje, musel pomoct Hasičský záchranný sbor, jelikož nebylo možné přistát přímo na místě zásahu, kvůli ohrožení posádky a ostatních zasahujících stromy a paneláky. Proto pilot Letecké záchranné službě Středočeského kraje se rozhodl přistát v přístavu v San Fieru, nedaleko nešťastné události. Po prvotním ošetřením Zdravotnické záchranné služby Hlavního města Prahy ve složení posádek RZP a RLP v systému Rendez-vous, byl policista ve vážném ohrožení života a proto se posádka Zdravotnické záchranné služby Hlavního města Prahy společně s Leteckou záchrannou službou Středočeského kraje rozhodla policistu letecky transportovat na urgentní příjem Fakultní nemocnice Hlavního města Prahy.

Po třiceti minutách byl policista úspěšně ošetřen a transportován do helikoptéry Letecké záchranné službě Středočeského kraje. 

Po třiceti minutách byl policista úspěšně ošetřen a transportován do helikoptéry Letecké záchranné služby Středočeského kraje transportovala osobu do Fakultní nemocnice Hlavního města Prahy. Po důležitém šetření Policie České republiky byl řidič osobní automobilu tovární značky Audi Q7, byl činěn vinným za způsobením dopravní nehody. Policistovi při zákroku na sále bohužel byla konstatována těžká zlomenina horní pravé končetiny, kterou si ponese celý život při sobě.

Zdravotnická záchranná služba Hlavního města Prahy upozorňuje řidiče aby nesedali za volant s přítomností omamných látek jako je třeba alkohol nebo drogy. Také upozorňujeme řidiče aby dbali bezpečnostním opatřením na pozemních komunikaci a umožnili plynulí průjezd vozidel s právem předností jízdy složkám IZS. Upozorňujeme vás aby jste dbali na upozornění Zdravotnické záchranné službě Hlavního města Prahy! !Může vám to zachránit život!

Zdravotnická záchranná služba Hlavního města Prahy upozorňuje občany aby jakékoliv dotazy nesměřovali na výjezdovou základnu Zdravotnické záchranné služby v Los Santos Ganton jelikož je vstup osobám bez povolení zakázán. Pokud si dostanete na Výjezdové stanoviště tak nejspíše bude zamčené, jelikož jsou aktuálně všechny posádky v terénu. Proto žádáme občany aby jakékoliv dotazy směřovali na hlavní výjezdovou základnu ve Fakultní nemocnici Hlavního města Prahy.

Zdravotnická záchranná služba varuje občany před velmi silnými větry v oblasti celé Prahy. Nedoporučujeme chodit do horských oblastí a lesů pro vaší bezpečnost. Varování před silnými větry bude patřit od dvanácté hodiny večerní až do desáté hodiny dopolední.


                                                                                         ZZS HMP a LZS SčK MUDr. Petr Polikowsky Ph.D.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~22