Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ambient S.R.O [Představení]


22.12.2023 08:20, naposledy upraveno 22.12.2023 08:26 uživatelem FerryCZ

Ambient S.R.O  představení firmy a příběh její založení.

Byl krásný den ještě než začali vánoční svátky, já Tracy Rodriguez Emilly La Rodrigues jsme se jednoho dne rozhodnuli že si založíme vlastní firmu. Původně jsme si chtěli založit autobazar a prodávat vozidla, začali jsme řešit garáž a chtěli zakoupit dražší pozemek za cca 5.000.000,- 

 

Mysleli jsme si že se nám opravdu podaří udělat autobazar, původně se totiž firma jmenovala úplně jinak.

Ale jelikož náš sen udělat bazar hasnul tak jsme to nechali tak nějak býti. Pár dní k tomu jsem se rozhodla že s tím začnu něco dělat, a tak jsem se rozhodla že firmu přejmenuji a udělám z toho firmu na SecurityDelivery.

Nejprve jsem ale neměla ani nemovitost či kancelář na to kam by si lidé mohli brát dokumenty či balíky, a ono to byl háček ale jednoho dne.. 

No jednoho dne se mi ozvala 1 osoba že jsem asi před měsícem přihazovala na 1 budovu v El Quabados.

No samozřejmě jsem chtěla nemovitost teda koupit ale byl tam háček a to dost veliký, zrovna v tu dobu jsem měla sotva 400.000,- a aukce byla na 750.000,- no ale samozřejmě mám svého dobrého kamaráda Alexeie.

 

No po tom co jsem dostala email, jsem se zeptala kamaráda na irisu jestli by mi nepůjčil 700 tisíc abych mohla zaplatit nemovitost. Nebudu vám zde vypisovat na čem jsme se rozhodli hlavní je že jsme to koupili. Prostory zatím nemáme plně hotové ale budeme se snažit renovovat. K nemovitosti jsme teda i zařídili kancelář v Dilimore, Red county, a samozřejmě krom toho že máme nemovitosti jsme museli zařizovat i vozidla.

 

Vozidla zařizoval můj kamarád Alexei Scherbakov jenž je Hl.Manažerem ve firmě Ambient, a přesněji jsme teda zakoupili asi 4 kousky vozidel. Přesněji to teda jsou 2 Yamahy 1 Bmw 540i a Boxtruck. Samozřejmě že do budoucna budeme vozidla měnit a také snad i moct zakoupit nějaké větší sídlo či pozemek. 

 

Mnozí si ale říkáte že.. koho zajímá Delivery a Security však to tolik nevydělává?

Ano možná nemáme nejlepší plat pro lidi který by si přáli za 10 minut 40.000,- ale snažíme se zapracovat na kvalitě naší firmy, zatím jsme na to v našem Teamu 3 a myslím že i tak se nám daří. V nejbližší době se budeme snažit o nějaký ten nábor do naší firmy, a také bych ráda 1 zprovoznila i kamionovou dopravu.

 

No to je asi vše o tom jak se přišlo k firmě Ambient. Pokud se vám představení líbilo můžete sem hodit srdíčko.

Za firmu Ambient S.R.O 

Výkonný Ředitel Tracy Rodriguez

Výkonný Ředitel Emilly La Rodrigues

Hl.Manažer Alexei Scherbakov

 

V případě otázek směřujte na tracy.rodriguez@post.ic

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo