Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dárek na Vánoce pro hráče na Leosightu v podobě VIP🎄🎁


22.12.2023 15:28

Zdravím všechny co jsi jdou právě přečíst tento topic.

Dostal jsem takový vánoční nápad na dárek pro hráče na Leosightu. Nevím jestli by šlo zařídit, darovat na jeden den hráčům VIP jako takové poděkování že tu hrají a třeba i poděkování za celý rok. Bylo by to velice pěkné gesto. Ovšem nevím jestli by to šlo zařídit. Například nějaká Vánoční sleva na VIP 🎁 nebo PREMIUM by taky nemusela být špatná. Je to jen návrh.. Myslím i na lidi, co jsi to VIP nebo PREMIUM nemůžou dovolit skrz finanční důvody. Budu rád za nějaké reakce nebo i nějaké názory. Jenom prosím berte na vědomí že je to jen návrh. Návrh udělat lidem maličkou radost. Hezké Vánoce přátelé.. Zdravíčko, lásku a klid na duši přeji :)

 

DJDave 🎄😍

Uwax

Hráč

33
22.12.2023 16:05

Na Vánoce dostaneš VIP na dva týdny(14 dní), tedy tak to bylo minimálně dva roky a pochybuju že se to změní, takže tvůj návrh v podstatě už je zavedenej. 😄

22.12.2023 16:06

Ahoj, děkuju za tvoje vyjádření. Vůbec jsem o tom nevěděl. Díky ! 😁

22.12.2023 17:48

Tady máš dokonce odměny celý měsíc: https://leosight.cz/advent


Powered by LeoSight IFS
LT~44