Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nefunguju zakladne prikazy na postave


kikossk

Hráč

6
23.12.2023 15:05

Ahoj, bol som v cele a ked mi vyprsal trest tak som tam stale trcal, podal som si report ze ma to odtial nevyhodilo, nejaky admin to prijmul a dal ma pred PSA stanicu, no lenze bol problem ze nemozem pouzivat prikazy ako /ads ktore su teda zakazane v cele a neviem co s tym mam robit, uz sa to riesilo pred pol rokom asi a stale nic, nikto sa toho neujal. Tak prosim o skore vyriesenie problemu. Dakujem

Uwax

Hráč

32
23.12.2023 16:23

Ahoj, opět si podej report ve hře, bude tě pravděpodobně muset "osvobodit" PSA příslušník, jestli ti administrátor jen portl před stanici tak ti zůstal "stav" zatčeného.

23.12.2023 18:29

Tak ti trest nevypršel, nebyl jsi propuštěn a administrátor tě prostě vyportnul, aniž bys byl propuštěn. Tohle by teda v první řadě administrátor udělat neměl, každopádně skript tě stále vnímá jako vězněného i když jsi venku. Musí tě propustit PSA nebo systém automaticky.


Powered by LeoSight IFS
LT~25