Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tísková správa z dňa 26.8.2020 - Nájdená munícia na kopci Mulholland


neznamy#1911

Smazaný účet

11
27.8.2020 11:35

Nájdená munícia na kopci Mulholland, Praha

Městská policie hl. m. Prahy

V predobedobednajších hodinách Mestská polícia hl. m. Prahy zaznamenala hlásenie cez Štátnu výsielačku od hliadky PČR že bola nájdená neodškodnená munícia. Na miesto konajúcej údalosti boli poslané jednotky Zdravotnej záchrannej služby, Polície Českej republiky a aj zložky Mestskej polície ktoré zabezepčili miesto údalosti.

Na miesto údalosti sa poprové dostala hliadka Astra 101 s posádkou Jakuba Polikowského, ktorý uzavrel hornú časť cesty a tak odvádzal dopravu. Po 3 minútách došla hliadka Astra 105 s posádkou Paula Wilsona spolu so zložkami Zdravotníckej záchrannej služby hl. m. Prahy, Astra 105 uzavrela dolnú časť cesty. Po niekolkých minutách čakania sa dostavila hliadka pravdepodobne jednotka Kriminálnej policíe v pyrotechnickom odeve. 

Neodškodnená munícia bola naložená do auta jednotky Kriminálnej polície následne odvezená preč z okolitého priestora. Do dvoch hodín bola munícia zneškodnená jednotkami Pyrotechnikov za letiskom Las Venturas. Po odvezení, Astra 101 a 105 otvorila pozemnú komunikáciu pre verejnosť a pokračovala v hliadkovej činnosti.


Spísal a zaznamenal: Paul Wilson - Podstrážmajster Mestskej polície hl. m. Prahy
Fotky boli spravené pomocou fotoaparátu Nikon D3500 dňa 26.8.2020.


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo