Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Serpent Holdings


30.12.2023 22:24, naposledy upraveno 12.3.2024 11:11 uživatelem marekvoe

Serpent Holdings


Holdingová společnost založená roku 2023, která se specializuje na poskytování grafických služeb, bezpečnostní úschovny a svozu zbrojních součástek. Aktuálně sídlí v oblasti Marina - Los Santos.


Svoz zbrojních součástek

Nedávno jsme začali podnikat úplně v novém odvětví a to ve zbraňovém. Exportujeme součástky zbraní vyrobené v San Andreas do sousedních kontinetů a států. Avšak potřebujeme zaměstnance, kteří je za nás od našich dodavatelů vyzvednou a za to jsme připraveni je řádně finančně ohodnotit, protože se jedná se o cestu skoro přes celé San Andreas. Proto jsme též zakoupili několik motorek pro naše zaměstnance.

Tato činnost zároveň bude navazovat na zbrojovku, ke které již máme koncesi, avšak jsme stále ve stavu ranných příprav.


Grafické služby

Naše firma se od svých ranných začátků angažuje v poskytování grafických služeb, do kterých patří návrhy, tvorba fotografií, log, bannerů, polepů a módních doplňků.


Zbrojovka Serpent Holdings

Specializované prostředí Serpent Holdings obsahuje i vysoce zabezpečený sklad s těžkými ocelovými dveřmi pod dohledem CCTV a hlídačů. Za nimi se nachází naše zbrojovka se specializovaným přistrojem na výrobu.


Vedení společnosti

  • Jednatel - MUDr. Lea Santiago - 889829 / lea.santiago@post.ic

Powered by LeoSight IFS
LT~16