Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

deleted_srp5


31.12.2023 12:34, naposledy upraveno 9.1.2024 11:11 uživatelem marekvoe

📦 Pracovní příležitost - Svoz Součástek Zbraní 📦


Společnost Serpent Holdings hledá nové zaměstnance do svého týmu, jakožto pracovníky svozu. Náplní práce bude svážet zbrojní součástky objednané od dodavatelů v San Andreas přímo na sídlo Serpent Holdings, odkud jsou následně exportovány do sousedních států a kontinentů. Celou trasu můžete nalézt níže.

Nabízíme

💰Plat okolo 49.000 Kč za 13 minut ( s ohledem na aktuální kurz nákupu ) 💰
🏍️ Firemní vozidla 🏍️
😊 Příjemné a přátelské pracovní prostředí 😊
🔫 Možnost pracovat ve zbraňovém odvětví 🔫


Máte zájem kontaktujte personální oddělení skrze formulář níže.


Trasa

Zde můžete vidět grafické zobrazení naší svozové trasy. Začíná se na sídle Serpent Holdings.


Vyzvednutí soupisky

Jako úplně první se musíte dostavit na pobočku Serpent Holdings, kde u pultíku od našeho zaměstnance vyzvednete soupisku s místy, kde všude máte vyzvedávat.


Doky Los Santos

První lokací jsou doky Los Santos, kde máme od našeho dodavatele objednané hliníkové pažby a rámy. Po příchodu na místo na vás dodavatel bude čekat, a bude chtít podepsat smlouvu před předáním.


Chemička San Fierro

Druhou lokací je Chemička San Fierro, kde jsou objednané plastové ergonomické prvky a sklopné mechanizmy, znovu bude potřeba podepsat smlouvu a dodavatel bude již čekat na místě.


Ocelárna San Fierro

Třetí lokací je ocelárna San Fierro, kde máme objednanou zpracovanou ocel ze železné rudy, avšak tu bude potřeba ještě znovu zpracovat, zde proběhne nakládání beden do vozidla.


Výkup zlata San Fierro

Čtvrtou lokací je výkup zlata San Fierro, kde máme kontrakt na zpracování, akorát je potřeba dodat ocel. Zde nám ocel zpracují na pažby. Mezitím co jí budou zpracovávat, přesuneme se k další lokaci.


Doky San Fierro

Pátou lokací jsou doky San Fierro, kde máme objednané kohoutky. Znovu sem musíš zajet a převzít je společně s podepsání smlouvy. Dodavatel v docích je trošku pomalejší, očekávej delší průběh.


Vyzvednutí zpracovaných pažeb z výkupu zlata

Teď se akorát přesuneš znovu zpět k výkupu zlata a převezmeš již zpracované pažby.


Ammunation Fort Carson

Šestou lokací je Ammunation ve Fort Carsonu, kde máme objednané titanové závěry, znovu je převezmeš a podepíšeš smlouvu.


Ammunation Blueberry

Sedmou lokací je Ammunation v městečku Blueberry, kde máme objednané pružiny. Znovu převezmeš a podepíšeš smlouvu.


Ammunation Los Santos

Předposlední lokací je Ammunation v Los Santos, kde vykupujeme již prázné zásobníky na další přeprodej a naplnění. Vyzvedni.


Serpent Holdings

Poslední lokací je pouze odevzdání všech vyzvednutých věcí, které znovu předáš zaměstnanci u pultu na našem sídle. Gratulujeme, rovnou dostaneš výplatu.


Jakékoliv dotazy směřujte na můj osobní email - lea.santiago@post.ic

Santiago, jednatelka Serpent Holdings

Uwax

Hráč

32
31.12.2023 14:10

Pozerám že súčiastky vozíte na motorke, kde teda počas zvozu ukladáte všetky súčiastky? Vodič bude mať na chrbte určite velký a ťažky batoh? Neviem si predstaviť aké nebezpečné to bude s takou veľkou záťažou. Zaujíma ma aký blázon bude pracovať s takýmto riskom.

 

J.Cadllac

Jackal

VIP

46
31.12.2023 15:53

Mimoto, co píše pan Cadllac nademnou mne zarazilo, že nikde nejsou uvedeny žádné požadavky na případného zaměstnance. 
Necháváte osoby, které nedisponují ZP alespoň T1 distribuovat součástky, které jsou potřebné pro výrobu zbraní?  Kontrolujete si alespoň jejich trestní rejstřík?
Aby z Vás za chvíli nebylo druhé Moshi Lemons, kde se vozí "otisky prstů" či co i přesto, že 80 % zaměstnanců tam jsou recidivisti.

-Ortiz

31.12.2023 16:01

Vážený pane Cadllacu, 

na motorce byli pouze fotografované lokace kde se dané lokace nachází. Do toho v čem si zaměstnanci budou součástky převážet jim nemluvím, je to na nich. Jsme nová firma a rozhodně nemáme na zakoupení rychlích a prostorných aut. Vašemu rejpnutí se ani nedivím. S tím, že to byla legitimní otázka na mě prosím nechoďte. 

Santiago.

31.12.2023 16:09, naposledy upraveno 31.12.2023 16:22 uživatelem marekvoe

Vážený pane Ortiz,

1. To co si kontrolujeme a nekontrolujeme, zůstává kompletně na osobním pohovoru, to že zde není vypsáno neznamená, že se tak neděje.

2. Zaměstanci podepisují předací smlouvu, přesně z důvodu, aby se žádná z těchto součástek nedostala do nesprávných rukou. Na konci svozu zaměstanec, který přebírá součástky pečlivě kontroluje, zdali vše bylo doručeno v pořádku. Pokud nebylo, sám tuto skutečnost začne řešit.

3. Jak funguje Moshi Lemons a jejich interní pracovní postupy, jsou mi kompletně neznámé, tudíž nemohu podotknout, ale jakmile bych si všimla jakékoliv podobnosti určitě vám dám vědět.

Má pro mě někdo další zajímavé dotazy? Protože tohle je přesně to jak chci trávit odpoledne.

Díky Santiago.


Powered by LeoSight IFS
LT~55