Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Silvestrovské přání - aneb shrnutí roku 2023 a přání k novému roku


F3nixar

Hráč

22
1.1.2024 00:00

Přátelé, kolegové a hráči,

nevím jest tomu i minulým rokem, avšak tento rok jsem se rozhodl napsat své Silvestrovské přání všem, kdo hrají nějakou tu dobu na Skimu či jen působí na portále. 

Rok 2023 byl zajímavým rokem, kdy se stalo spoustu věcí. Ať už ve světě nebo zde na serveru. Bohužel jako každý rok si sebou nese své špatnosti ať už je to střelba na Filozofické fakultě, válka na Ukrajině, v Gaze nebo jen blbý nepovedený test ve škole nebo vyhazov v práci. Avšak i tak zde sedíme, ať už u počítače nebo v okruhu svých přátel a naší povinností jako každý rok je zavzpomínat na vše dobré, co jsme v roce 2023 prožili.

Jest tomu pravda... Právě teď jsou ty chvíle, kdy zapomenout na vše špatné, co se v roce 2023 stalo, zapít všechny problémy, těžkosti a vše možné alkoholem a s čistým štítem jít do toho roku 2024 a dát možnost tomuto roku být třeba lepším. 

Dovolte mi prosím shrnout celý rok 2023 na portále, ale hlavně především na serveru Skimo. Já osobně, jako hráč jsem si tento rok užil. Rozvíjel jsem postavu Federica a tak nějak si užíval toho jeho charakteru. Samozřejmě to neobstojí bez doprovodu hráčů, kteří se mnou společně prožívají RP a to především bych rád poděkoval celému Packu (kdybych musel tady označovat všechny, asi by mi zachvilku jeb*o) kteří mi dovolili si užít kopec srandy v jejich přítomnosti a hlavně mi umožnili se stát součástí toho celku. Jsem vděčný těm lidem, co si i po té dlouhé době si umí sednout a zahrát neskutečný příběh. Nadále bych chtěl poděkovat svým herním nepřátelům (Že Poisone? :D) kteří dokáží obstojně vzdorovat a bojovat za své ideologie a celkově vytváření toho zábavného prostředí, kterým ten Ilegál může rozkvétat. 

Celkově musím říct, že za dobu, co jsem ten ilegál hrál, tak jeho posun šel v tomto roce vidět asi nejvíc a musím říct, že začínám být už z jeho formou spokojen. To by ovšem nešlo bez vás, kteří se aktivně zapojují do dění a konečně nehledí na množství nábojů v hekleru, ale jak moc morálně umí přesvědčit protistranu o své síle a vymýšlení různých jiných způsobů, jak to dokázat. Začínám pomalu cítit, že potenciál ilegálu začíná vyplavávat na povrch a v tom dalším roce, jeho potenciál, vyšvihneme všichni společně dál a výše, abychom mohli v příštím roce říct, že jsme to dokázali. Proto všem do nového roku přeji, abychom zvládli to, co jsme vždy pro ilegál chtěli. 

To by nebylo mě, abych vás všechny nepožádal, aby jste pod tento příspěvek napsali všichni svá předsevzetí nebo přání do nového roku a potom za rok se k tomuto třeba vrátili a zavzpomínali, jestli se něco, co jste si přáli do toho roku změnilo nebo ne. 

A jako správný džentlmen začnu svým přáním.

Rok 2023 bych mým nejhorším, ale zároveň nejvíce zkušenosti dávajícím rokem ze všech a já doufám, že si do roku 2024 ponesu jen další nové zkušenosti, který si v roce 2024 zlepším k dokonalosti. Doufám, že rok 2024 bude rokem, kdy se zdravotní stav mých příbuzných zlepší a konečně budou moci žít normálním životem, jako tomu bylo dříve. Zároveň doufám, že se konečně dokopu k tomu, co jsem vždycky chtěl dělat a nebudu stále zaseknutý v tom jednom a tom samém bodě. Příští rok chci vidět na sobě to zlepšení, co jsem neudělal v roce 2023! Tak zas příští rok!

A co vaše přání?

 

Za úplný závěr chci všem popřát to nejlepší do toho roku 2024, aby se konečně v roce 2024 splnilo vaše přání, který si ponesete po dnešní oslavě a v příštím roce si sedli, s flaškou vína a koukli ven.. Nejlíp se usmáli a řekli - Já to dokázal! 

Užijte si dnešní párty.. Ať jste kde jste!

F3nixar


Powered by LeoSight IFS
LT~23