Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Suroviny.ic - nejrychlejší cesta k penězům


1.1.2024 12:12

Za náš investiční fond Golden State Investments (gsi.ic) ráda představuji jeden z našich mnoha produktů které v San Andreas provozujeme, suroviny.ic

Suroviny.ic je platforma pro výkup surovin za které nabízíme až pohádkovou odměnu. Jde vlastně o jednoduchou kalkulačku, kde si může každý, který má doma nějakou tu surovinu, nacenit, kolik by od nás dostal za její prodej a daný obchod realizovat. 

Pokud máte i Vy zájem, neváhejte prosím navštívit náš web a pročíst si i část "Jak to funguje?". 

Věříme totiž, že tímto systémem nabízíme nevšední možnost k poctivému zisku ze své práce. Uvědomujeme si totiž, že práce v dolech není jednoduchá a dokážeme ji náležitě ocenit. Nenechte se příště přesvědčit, že suroviny, které ve svém skladu máte mají hodnotu nižší, než za kterou ji vykupujeme my. A pokud Vás někdo o něčem podobném přesvědčuje, napište raději nám a společně se na obchodu jistě domluvíme.

Za suroviny.ic,
Zyra Robins


Powered by LeoSight IFS
LT~17