Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Jacob Johanson (Salvaro)


DaveReekular

Hráč

17
1.1.2024 15:45, naposledy upraveno 1.1.2024 15:49 uživatelem DaveReekular

Zdravím, rád bych nahlásil hráče Jacob Johanson (OOC : @Salvaro) za obchodní podvod.

Začalo to tím že jsem hledal buď BMW M5 či BMW 535i XDrive na prodej. Nakonec jsem našel jedno na prodej od salvara tudíž jsem se mu IC ozval a domluvil se s ním. Když mě vyzvedl tak jsme jeli do banky v LV kde jsem mu poslal peníze za to vozidlo (konkrétně 1.5 milionu) viz. screen. Tak jsme poté z LV jeli do MG ovšem při nájezdu na most nás zastavili policisté a bohužel mě zatknuli za IC důvod. Poté jsem danému hráči psal aby mi poslal zpět peníze za to auto kvůli tomu že to může souviset s obchodním podvodem (což jsem se dozvěděl od jednoho nejmenovaného admina.) Hráč mi napsal že mi nic nepošle a že za to nemůže že mě zatknuli. A když jsem se poté od daného administrátora dozvěděl že to může souviset s obchodním podvodem a navíc k tomu byl PEACE TIME neboť to daná událost se stala na silvestra 31.12.23 tak jsem si rozhodl zde napsat tuto stížnost za záměrem potrestání hráče a poslání peněz zpět na můj IC učet za postavu Alexei Scherbakov.

Děkuji
- Reekular

Logy : zde. ( Začátek 13:19, konverzace probíhala přes SMS a díky bugu SMS chatu hráče poté voláním a osobně )
Screen z poslání peněz (z banky) : zde.

Develon

Hráč

40
1.1.2024 15:47

Jen podotýkám po celou dobu , panoval Peace Time.

 

Jackal

VIP

46
1.1.2024 16:23

Já ti nevím Ricku, toto mi přijde jako tvoje hloupost. Samik by se rozhodně nedomluvil s nějakým Jacobem na to, že okradou nějakýho Sche...Reekulara a tak se jednalo o legitimní zatčení, zapříčiněné ICčkem a jedná se, za mne, o IC věc. Místo kopání okolo sebe tím, že tě někdo "okradl", protože tě zavřeli, by sis měl zamést před svým prahem.


Bugy řešíme reconnectem, pokud je to například stucknutí ve vozidle, tak podáním reportu.


Raději nekomentuju.


Raději nekomentuju².

Samozřejmě, že by v takové situaci bylo ideální voidnout platbu a navrátit ti peníze, avšak jak říkám, tohle je tvá hloupost a myslím si, že bys za ní měl pykat - nejen ICly, ale i OOCly, kvůli té tvé supr IC komunikaci žeo. Pak se můžeš s Jacobem domluvit znova, ICLY, aby ti vrátil peníze, nebo přepsal auto 🤷.

 

Salvaro

Hráč

13
2.1.2024 11:04

Tak, Hlavně jsi to měl řešit ICly a ne OOC, a hlavně se nestal žádný obchodní podvod, Chtěl jsem ject na tu autoškolu a přepsat ti vozidlo, ale zastavila mě PSA a reekulare tebe zatkla, takže jsem odjel. takže to není obchodní podvod, měl jsi to řešit ic a ne ooc aby jsi na mě dával stížnost. 

 

23.1.2024 20:29

Ahoj,

Zprvu se ti omlouvám za delší čekání na dobu řešení. Prošel jsem si logy, které byli zaslané.

 

Hráč, který ti prodával auto nemohl nijak počítat s tím, že Vás zastaví a tebe seberou. Nadále jsi tohoto hráče mohl kontaktovat IC a nárokovat si peníze, či vozidlo. Je to situace vázaná na IC. Žádný obchodní podvod schválen nebyl, tudíž mě zajímá, který administrátor ti to řekl.

Situaci bych řešil IC cestou. Dosti mi zde pomohl Jackal, který z části shrnul více méně vše potřebné.

 

Stížnost nyní uzavírám, kontaktuj mě poté na discordu phobios_ kde si můžeme spolu o tom více popovídat a ty mi sdělíš o jakého admina šlo.

Přeji ti hezký den

 


Powered by LeoSight IFS
LT~50