Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 7.1.2024 - Shrnutí posledního roku


7.1.2024 15:00

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Rok se s rokem sešel a jsme zde u další tiskové zprávy, v níž vás informujeme o tom, co náš sbor za poslední rok dokázal, co se v něm změnilo a jakou budoucnost policie plánuje.

Začátek minulého roku byl pro sbor náročný, vzhledem ke skutečnosti, že došlo ke kompletní záměně jeho předních příslušníků. Sbor tak přišel o kapitána Evelyn Davies, kapitána Theodora Liechtensteina a nadporučíka Joshuu Daviese. Všem příslušníkům ještě jednou patří jeden velký dík a přání mnoha štěstí v budoucích šlépějích.

Do vedení sboru se v průběhu února dostali kapitán Steve Zayas a nadporučík George Wimar Fitzler, kteří své pozice zaujímají dodnes po boku kolegů v důstojnickém sboru - poručík Andrew O'Bryan, podporučík Lena Zayas a podporučík Matthew McCarthy.

Začátkem roku sbor diskutoval několik interních změn, mimo profesionalizaci studijních materiálů, které mají všichni policisté k dispozici, došlo k pozměnění postupů během manévrů a praktik, došlo i k úpravě hodností.

Od čeho se upustilo - pravidelné měsíční schůze sboru. Ty byly nahrazeny výjimečnými ve znamění významných změn anebo shrnutí větší části roku. K tomu nám posloužila i nově vybavená meetingová místnost.

Policii se díky součinnosti podařilo dosáhnout hned několika stropových hodnot indexu spokojenosti, za což děkujeme nejen našim příslušníkům, ale především občanům, kteří se rozhodli policii tímto způsobem hodnotit.

Ke zefektivnění komunikace s veřejností delegovala policie konkrétní příslušníky, v tuto chvíli se většina občanů, kteří s policií komunikují, mohou setkat s praporčíkem Johny Heavym, který již dlouhodobě efektivně zajišťuje součinnost nejen s běžnými občany, ale i s jinými složkami státu.

Policie však celý rok pouze tvrdě nepracovala, navzdory své práci si dopřáli i volno, naši příslušníci si tak mohli užít volno na policejním plese, který společně s bývalým kapitánam - Annikou Larsson - uspořádala. Účastníky tak provázel doprovodný program v noir tématice.

V průběhu roku jsme téže rozhodli k pozměnění poplatků za zbrojní licence, které došly na hodnoty 1 200 000 Kč 300 000 Kč/T1 a 2 600 000 Kč 1 000 000 Kč/T2, což společně s přísnějšími podmínkami pro nabytí zajistilo mnohem méně záškodných držitelů.

Co se týče změn vnitřní struktury, policie zavedla dvě nové subjednotky, Firearms Investigation Unit, která se aktivně zabývá zbraňovou kriminalitou, a Tax Compliance Unit, jejíž delegovaní členové nabízejí svou aktivní pomoc ostatním kolegům v boji proti daňovým únikům a daňové kriminalitě.

Zásadní změnou si několikrát prošly interní směrnice a sazebník trestů, v případě směrnic se jedná především o interní a veřejné vystupování, v případě sazebníku jsme nasadili přísnější postihy a doplnili jsme jej o několik nových položek. Sazebník vám byl zároveň letos uveřejněn.

Ve formuláři pro určení policisty měsíce a současně pro předání zpětné vazby bylo za rok 2023 odesláno 68 odpovědí. Vaším nejoblíbenějším policistou z našich řad se stal praporčík Andrew Rock #435, kterému se povedlo nabýt titul policisty měsíce celkem dvakrát. Nejnižší hodnoty dosáhl index spokojenosti v únoru roku 2023, konkrétně 6,43, té nejvyšší dosáhl v červnu, září a prosinci téhož roku a to neuvěřitelných 10,00. Pro mnoho z vás zůstávají tato čísla stále jen obyčejnými údaji, pro nás je to však zpětná vazba nezbytná pro pokojný chod našeho sboru.

Kromě té pozitivní zpětné vazby jste nám zaslali i tu negativní. Na základě stížností ve formuláři bylo v roce 2023 založeno 62 spisů, počet řešených záležitostí však zůstává daleko větší - především na základě interních stížností nebo například porušení interních předpisů za přítomnosti člena IVV.

Musíme ocenit i práci Kriminální služby, která v roce 2023 otevřela více než 28 spisů a zajistila tak dopadení nespočtu ilegálních organizací - ale nejen těch! Mimo spisy řešila Kriminální služba i spoustu případů bez nutnosti zakládání samostatných spisů, jejich výkon můžete hravě sledovat v rámci spousty ZSP.

Celkový počet zadržení uvádět nebudeme, přesto si však myslím, že by vás mohlo zajímat například to, že za rok 2023 jsme zabavili celkem 640 (evidovaných) zbraní. Celkový počet zabavených předmětů zůstává v tuto chvíli nedohledatelný.

Je neméně důležité zmínit, že jsme v minulém roce zabavili více než 1464 vozidel.

Na závěr určitě stojí za zmínku, že do našeho sboru zavítalo celkem 95 nových tváří.

Nemá však smysl tu detailně popisovat, co vše se v našem sboru za poslední rok změnilo, pokud to však má být veřejnou informací a my to děláme správně, jistě si toho všimnete sami. Děkujeme všem občanům za spolupráci, ochotu a vše, co pro náš sbor za poslední rok udělali. Též děkujeme všem našim příslušníkům, kteří každý den nasazují své vlastní životy v zájmu vašeho blaha a bezpečí.

Budeme se na vás těšit i v roce 2024. Děkujeme, že jste s námi.

za vedení PSA
kapitán Ing. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024