Zdravím všechny co si to zrovna čtete.
Na tomto serveru jsem začal hrát jen kvůli kamarádovi, ale teď jsem zjistil že tento server mě nebaví na totálně mi lezou na nervy hráči, kteří si myslí, že ovládají RP a přitom ho neovládají, touto cestou bych chtěl poděkovat pár lid @sandlerino, @Regi, @Berysek.@Scor Děkuji Vám za RP s Vámi, bylo to nezapomenutelné, ale naše cesty se musí rozejít budu na Vás vzpomínat jen v tom dobrém i když jste mě párkrát naštvali, ale vem to čert. Jinak pro všechny ostatní taktéž Vám děkuji za RP až na pár vyjímek a ty dané osoby o sobě vědí. Tak se mějte a třeba se někdy stavím jen se podívat. Mějte se pěkně.
S pozdravem
Sammael02
Zdravím všechny co si to zrovna čtete.
Na tomto serveru jsem začal hrát jen kvůli kamarádovi, ale teď jsem zjistil že tento server mě nebaví na totálně mi lezou na nervy hráči, kteří si myslí, že ovládají RP a přitom ho neovládají, touto cestou bych chtěl poděkovat pár lid [user:222], [user:2390], [user:1998].[user:1749] Děkuji Vám za RP s Vámi, bylo to nezapomenutelné, ale naše cesty se musí rozejít budu na Vás vzpomínat jen v tom dobrém i když jste mě párkrát naštvali, ale vem to čert. Jinak pro všechny ostatní taktéž Vám děkuji za RP až na pár vyjímek a ty dané osoby o sobě vědí. Tak se mějte a třeba se někdy stavím jen se podívat. Mějte se pěkně.
S pozdravem
Sammael02