Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

👌Stížnost na B5 a D4


10.1.2024 20:19, naposledy upraveno 10.1.2024 20:21 uživatelem Schokolade

Zdravíčko, dnešní stížnost bude zaměřená na tyto dva individua. 🤡🤡
Byl rutinní call na to, že se poblíž nějaké firemní garáže potulují lidi se šátky a sledují lidi. Přijedeme na místo, máme oznamovatelku a jednu podezřelou slečnu. Probíhá identifikace a zadržení, následně přijíždí páni v tmavě modrém BMW a řvou po nás přes drátěný oddělujicí plot mezi vnitřkem garáže a vnějškem ve stylu, aby vyprovokovali ujíždění; "Ona je nevinná, my jsme vinní".
Jednoduše věděli, že na ně někdo zavolal švestky a i tak měli tu drzost se vrátit zpátky a provokovat. To je doloženo i tím, že jak jsem s něma tzv. vytřel podlahu, když jsem se otočil a jakože chtěl nahánět. To byl rachot jak rychle utíkali do auta. Jak byla podezřelá zadržena a zahajen převoz, tak jsem si je odchytl a začlo všem nečekané ujíždění - pár desítek minut později se jim vyřadil motor, začalo se zadržovat a prásk mi někdo hecklerem. (To bude ten modrý ford focus, který byl s něma).

Spoiler
Logysandos pro adminos: https://leosight.cz/logs/7dffLvX6nJ
Videosandos pro ostatňos: https://streamable.com/1cecr3

Evidentní provokace s cílem si vystřílet nějaký PSAčka.

10.1.2024 22:28

Ahoj, prohlédl jsem si přiložené materiály a situaci vyřešil. Děkujeme za nahlášení. 


Powered by LeoSight IFS
LT~29