Česť práci, mám na predaj nejaké autá, baráky, chatky, garáže ktoré nepoužívam alebo používam len ako sklad / parkovisko.
Samozrejme všetko má svoju kúpnu cenu takže pokiaľ za danú vec nedostanem svoju minimálne požadovanú čiastku za vec / nehnuteľnosť tak to proste nepredám.
Predaj funguje prostredníctvom aukcie!
Kdo dá viac toho to bude
Minimálne prihodenie 100,000 Kč
🏡Domček v Angel Pine, PREDANÉ!
💶Cena začína: 900,000 Kč
🏭Garáž v Bayside, garáž disponuje dvoma zdvyhákmi, otvárateľnou a zatvárateľnou bránou v lakovni a taktiež dvere do "kanclu" na kód.
📸Fotky: Garaš v bejsajde
💶Cena začína: 5.000.000 Kč
🏭Garáž v San Fierru, pomerne priestranná garáž využíval som ju na cca 5 - 6 aut a všetko sa mestilo bez problémov.
📸Fotky: garaš v san fjeru
🏭Garáž v Las Venturas, priestranná garáž bez vybavenie. Tichá, pekná a pomerne nenápadná lokácia garáže.
📸Fotky: garaš v las venturas
💶Cena začína: 2,500,000 Kč
🏡 Domček vo Fort Carson, PREDANÉ!
📸Fotky: Dom vo forde karolsoňe
💶Cena začína: 700,000 Kč
🏡 Menšia vila v Mulhollande, PREDANÉ!
📸Fotky: vila v malholande
💶Cena začína: 3,000,000 Kč
🏡Chatka v dedine hneď za Fort Carsnom. PREDANÉ!
📸Fotky: chata pži moži
💶Cena začína: 300,000 Kč
🏡Chatka v dedine hneď za Fort Carsnom. REDANÉ!
📸Fotky: Chata pži moži dva
💶Cena začína: 200,000 Kč
🏡Garáž v Los Santos konkrétne El Corona. Garáž je pomerne skrytá vjazd ku garáži je cez užšiu uličku a má okolo seba pomerne cool prostredie záleží kdo ma aký vkus.
📸Fotky: stokova garaš
🚗Lancer 2.0 - Pomerne dosť upravený kúsok, je to auto s lacným servisom a je spravené na celkom zábavne jazdenie bokom.
📸Fotky: lancr
🚁Helina alebo Eurocopter 135 krátka. VIN 5919 ma nalietane nejaké hodiny nič extra lietal som stým na benzínku do MG pre nejaké senwiče a sprank.
📸Fotky: helikopter helikopter
💶Cena začína: 9,000,000 Kč
🚗Cadillac CTS-V - Auto je naladené pre lepší výkon. Je to pomerne zábavne auto taktiež rado ide bokom. Minimálne jazdené.
📸Fotky: kadilak
🚗 Ford Mustang 2.3 EcoBoost REDANÉ!
📸Fotky: mastnek
💶Cena začína: 500,000 Kč
Pokiaľ chceš a máš o niečo záujem a chceš prihodiť nejakú čiastku napíš mi svoje meno, koľko prihadzuješ a nejaký kontakt telefón alebo mail. Ak to náhodou vyhráš a neprevezmeš tak ta nakopem do riti.
-Adam Zahorsky, 788-911 - adam.zahorsky@post.ic
Česť práci, mám na predaj nejaké autá, baráky, chatky, garáže ktoré nepoužívam alebo používam len ako sklad / parkovisko.
Samozrejme všetko má svoju kúpnu cenu takže pokiaľ za danú vec nedostanem svoju minimálne požadovanú čiastku za vec / nehnuteľnosť tak to proste nepredám.
Predaj funguje prostredníctvom aukcie!
Kdo dá viac toho to bude
Minimálne prihodenie 100,000 Kč
🏡Domček v Angel Pine, PREDANÉ!
🏭Garáž v Bayside, garáž disponuje dvoma zdvyhákmi, otvárateľnou a zatvárateľnou bránou v lakovni a taktiež dvere do "kanclu" na kód.
📸Fotky: Garaš v bejsajde
💶Cena začína: 5.000.000 Kč
🏭Garáž v San Fierru, pomerne priestranná garáž využíval som ju na cca 5 - 6 aut a všetko sa mestilo bez problémov.
📸Fotky: garaš v san fjeru
🏭Garáž v Las Venturas, priestranná garáž bez vybavenie. Tichá, pekná a pomerne nenápadná lokácia garáže.
📸Fotky: garaš v las venturas
💶Cena začína: 2,500,000 Kč
🏡 Domček vo Fort Carson, PREDANÉ!
📸Fotky: Dom vo forde karolsoňe
💶Cena začína: 700,000 Kč
🏡 Menšia vila v Mulhollande, PREDANÉ!
📸Fotky: vila v malholande
💶Cena začína: 3,000,000 Kč
🏡Chatka v dedine hneď za Fort Carsnom. PREDANÉ!
📸Fotky: chata pži moži
🏡Chatka v dedine hneď za Fort Carsnom. REDANÉ!
📸Fotky: Chata pži moži dva
💶Cena začína: 200,000 Kč
🏡Garáž v Los Santos konkrétne El Corona. Garáž je pomerne skrytá vjazd ku garáži je cez užšiu uličku a má okolo seba pomerne cool prostredie záleží kdo ma aký vkus.
📸Fotky: stokova garaš
🚗Lancer 2.0 - Pomerne dosť upravený kúsok, je to auto s lacným servisom a je spravené na celkom zábavne jazdenie bokom.
📸Fotky: lancr
🚁Helina alebo Eurocopter 135 krátka. VIN 5919 ma nalietane nejaké hodiny nič extra lietal som stým na benzínku do MG pre nejaké senwiče a sprank.
📸Fotky: helikopter helikopter
💶Cena začína: 9,000,000 Kč
🚗Cadillac CTS-V - Auto je naladené pre lepší výkon. Je to pomerne zábavne auto taktiež rado ide bokom. Minimálne jazdené.
📸Fotky: kadilak
🚗 Ford Mustang 2.3 EcoBoost REDANÉ!
📸Fotky: mastnek
💶Cena začína: 500,000 Kč
Pokiaľ chceš a máš o niečo záujem a chceš prihodiť nejakú čiastku napíš mi svoje meno, koľko prihadzuješ a nejaký kontakt telefón alebo mail. Ak to náhodou vyhráš a neprevezmeš tak ta nakopem do riti.
-Adam Zahorsky, 788-911 - adam.zahorsky@post.ic