Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Holysek. 7 dnů zneužití /tlock


HERBIE

VIP

29
15.1.2024 21:06

Zdravím, jak jíž píšu v názvu obdržel jsem ban za zneužití /tlock ,jelikož na erpím z nudy odtahovkaře a erpím to myslím dost dostatečně ,tak tu nastává problém ,když jsem začínal s odtahy a radil se do /hc jak odtahnout vůz  tam mi bylo oznámeno ,že pomocí /tlock a /odtah doposud jsem to tak dělal.

No teď k tomu hlavnímu v neděli jsem odtahoval a odtáhl jsem vůz a následně se na mě portnul admin s tím ,že to zneužívám ,ukázal mi pro příště ,jak to používat ale i přesto ,že jsem s trestem souhlasil přijde mi nespravedlivý vůči tomu ,že jsem na to nebyl upozorněn tímto si žádám o unban .

Spoiler
16.1.2024 05:19

Píšeš tady, že s trestem souhlasíš, ale vlastně nepadlo žádné upozornění i když jich padlo hned několik na místě. A to víš moc dobře, jelikož to píšeš i ve své žádosti, takže si tu nemusíš vymýšlet. Portl jsem se na tebe, napsal jsem ti, že zneužíváš /tlock a přímo přede mnou sis z odtahovaného vozidla vzal věci a až pak ho odtáhl. Myslím si, že k tomu nemusím nic víc psát, unban ani zkrácení si nezasloužíš a zatím můžeš přemýšlet jestli tohle někdy porušíš znovu nebo ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo