Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podání trestního oznámení za nevhodný zákrok při zastavování motocyklu a ohrožení na zdraví.


KitzuInu

Hráč

34
19.1.2024 15:58, naposledy upraveno 19.1.2024 15:58 uživatelem KitzuInu

Podatel: Kanji Matsumoto

Věc: Podání trestního oznámení za nevhodný zákrok při zastavování motocyklu a ohrožení na zdraví.


Odůvodnění: Vážený soude, dne 18.01.2024 v čase 23:00-24:00 jsme měli přátelskou projížďku na motocyklech typu cross po Red County a přilehlých městech. Na motorkách jsme jezdily především v terénu, málokdy jsme zasáhli do pozemní komunikace. V uvedeném čase jsme se nacházeli v Blueberry a projížděli jsme se tam na farmě a přilehlém okolí, kdy nás z ničeho nic začalo nahánět několik jednotek PSA ve vozidlech. Zalekl jsem se a začal jsem ujíždět, po pár minutách mě policisté svým vozidlem shodily z motorky kdy jsem se překulil a zůstal jsem ležet. Pánové mě spoutali, prohledali a bez lékařského ošetření mě hodily do vozidla kde mi řekli mé práva. Zeptal jsem se jich rovnou na odznaky a hned mi na to odpověděli, jednalo se tedy o pana 458;Carlson a pana 459;Schultz. 

S pozdravem pěkného dne,

Kanji Matsumoto.


Záměr: Podání trestného oznámení na členy PSA s odznaky 458 a 459, z důvodu nevhodného zákroku a ohrožení na zdraví.

19.1.2024 19:10

Vážený pane Matsumoto,

děkujeme za zaslání tohoto elektronického podnětu. Chápeme Vaše jednání, ale není nutné tím zahlcovat systém podáním trestného oznámení společně se stížností na IVV. Pochopitelně IVV upustilo od vyšetřování, protože nebude zasahovat do občanem podaného sporu. Nakonec i tak není možné zahájit vyšetřování, protože adresujete podaný podnět soudu a to my nejsme. Pokud chcete podat věc soudu, musíte splnit povinnosti dané zákonem k zahájení soudního řízení.


S přáním hezkého zbytku dne,

npor. JUDr. George Wimar Fitzler,
člen vedení policie.


Powered by LeoSight IFS
LT~26