Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sledování hráčů při ilegální činnosti - Problematika.


Ceboy

Hráč

17
21.1.2024 00:55, naposledy upraveno 21.1.2024 00:55 uživatelem Ceboy

Ahoj, zdravím všechny čtenáře tohoto příspěvku.
Chtěl bych se pobavit o jedné věci, přesněji sledování postav se zbraněmi.. či osoby u převozů ilegálních beden, o co se jedná? Dám příklad:
´´Máš na sobě heckler, projede kolem tebe auto, a uvidí tě.. náhle se zastaví, ty nasedneš do svého vozidla abys odjel a byl mimo dohled, ale nejde to.. proč? Osoba vás neustále pronásleduje, při nejhorším ještě provokuje, nebo zavolá policisty,,
To všechno by bylo v pořádku.. akorát zde máme pravidlo číslo 10. Co pravidlo zahrnuje?





V realitě také budete jezdit za ozbrojeným mužem, a provokovat jej? Či jej budete sledovat, a poté volat policii? Opravdu tohle byste udělali? Myslím že ne.. Existuje několik způsobu jak toto řešit, co tak třeba se zaměřit na SPZ? Barvu vozidla, a poté to nahlásit? Proč se jedná tak, že se nedodržuje pravidlo Fearu?

Když někoho sledujete, a on začne střílet, potom pro vás F2 není na místě, na místě je vaše chyba, že jste za osobou jeli, a prakticky jste jej ohrozili tím, že jej sledujete, a pro samotnou osobu to může znamenat CPZ v našem případě.


Doufám, že se někdo poučí, nebo si alespon od tohoto něco vezme, tohle se mi děje poslední dobou neustále, a myslím si, že by se mělo něco s tím dělat, někteří si bohužel hru neustále nenatáčí, a potom je těžké něco takového dokázat.. především když dojde ke střelbě, jsou trestaní ti, kteří měli oprávnění střílet. Pro někoho zbytečný topic, ale já si myslím, že je to závažné porušení pravidla..  zajímá mně váš názor.

21.1.2024 13:19

Pokud si myslíš, že došlo k porušení pravidla, tak je na místě takové chování nahlásit. Tím se zredukuje počet nesmrtelníků a pravděpodobnost tvé postavy v CPZ.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024