Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Thomas Wise a Ivan Lazarov


Pavel42

Hráč

27
26.1.2024 15:03

Ahoj obracím se na AT spíše s dotazem zda šlo o PG či ne.

Jedu autem po dálnici v LV v pravém pruhu cca 200km/h v protějším pruhu jede vozidlo PSA s těmito hráči +- podobnou rychlostí. Mezi pruhy je betonová zábrana.

Otázka tedy zní nedopustili se tito dva hráči PG když takto jedoucí vozidlo změřili a zastavili s tím, že ho mají na radaru? Technicky to totiž není možné přece.

Předem díky za vyjádření někoho z kompetentních adminů.

Jackal

VIP

46
26.1.2024 15:18, naposledy upraveno 26.1.2024 15:19 uživatelem Jackal

Ahoj, řešil jsem zcela totožnou situaci a bylo mi řečeno, že PSA mají radar, který dokáže měřit i protijedoucí vozidla (myslel jsem, že to je blbost, ale fakt takovej existuje). Ty zábrany možná můžou bejt problém, ale myslím si, že když nemáš vyloženě nízký auto, tak to radar furt zvládne zaznamenat 🤷‍♂️.

Pak tu teda máme skutečnost, že radary scriptově dokážou měřit i za roh, přes zdi a podobně, to už problém je a bohužel se najdou hráči, kteří tě za to budou pokutovat. Jak jim chceš prokázat, že nemaj pravdu, když jim to vyskočilo v chatu, že? Upřímně, já být u PSA, tak se řídím víc rozumem a tím, zda bylo vůbec reálné osobu naměřit, než se čistě spoléhat na script, ale ne všichni jsou tací.

TLDR; souhlasím s tebou, v mnohých případech to PGčkem zavání (tím nemyslím nutně tento případ, nevím kde a jak jsi jel), ale bohužel s tím většinou nejde moc dělat.

Pavel42

Hráč

27
26.1.2024 15:27, naposledy upraveno 26.1.2024 15:28 uživatelem Pavel42

Právě to je ten problém, že spousta PSAček jede moc na win a neřeší rozum, nebo co je reálně možný.

Pak se tady někteří vztekají, že lidi kvůli banalitě ujíždí místo aby jim zastavili. Možná to bude ruku v ruce s tím hraním na win za každou cenu.

26.1.2024 16:00, naposledy upraveno 26.1.2024 16:01 uživatelem magovec

Zdravím tě,

Jakožto jeden ze členů důstojnického sboru PSA a zároveň člen AT se ti zde vyjádřím a budu se situací zabývat. Jako první bych pouze chtěl ukázat na velice úsměvnou skutečnost, že zde používáš klišovité "PSA na win". Z venku to tak skutečně může působit, avšak snad každý, kdo byl v PSA delší dobu ti potvrdí, že na "hraní na win" není záležitostí PSA, ba protistrany.

Stížnost je sama o sobě pro mne, jako kompetentního člena AT, velice nedostatečná. Nedržíme se zde nějakého formátu stížnosti, nejsou předloženy důkazy, pouze text, ze kterého nemám co vyčíst a tím pádem nemám možnost si situaci vizuálně představit. Avšak jak ti řekl Jackal, skutečně máme v našich PSA vozidlech radary, které jsou dvouproudově měřící, to znamená, že radar je schopen měřit rychlost z protisměru.

Ve finále to vypadá takto:

Suma-sumárum, v momentální chvíli nemám co trestat, protože nebyly předloženy důkazy. Pokud k tomuto něco máš a chceš i nadále situaci řešit, můžeš se mi ozvat na Discord, kde s tebou celou záležitost projedu a prošetřím, případně budu trestat.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~49