Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost a zároveň asi stížnost nevím.


NedamTi

Hráč

4
2.2.2024 02:31

Dobrý večer, je 2:15 a já jsem dostal ban přesně před pár sekundama ban. 

 

Nechápu vůbec tento ban, jestli byl neprávem nebo právem? Potřebuji na tohle psychickou a léčebnickou léčbu nebo mi dejte prášky protože tohle fórům nepíšu z radosti a s úsměvem na tváři. :)

 

 

Všechno to začalo tímhle.., jak se s tím vyrovnat? 

viz toho že jsem měl ping 100-200 ping.. někdy 1000.

 

z tohodle jsme se domluvili i nedomluvili, protože pán sovietdog mi nabízel rerp za to že zarpim nehodu kterou jsem já vlastně neviděl ikdyž jsem to říkal asi 30x.. 

Tenhle večer mě dostatečně a skutečně moc unavil.., Zhoršil mi náladu a zároveň hraní s mými kámoši.

 

Večer jsme se s kamoši šli nachlastat (ic), poté co jsme se nachlastali jsme si řekli ic jestli se neprojedem v autě, pokud vím tak když se člověk nachlastá.., tak mu to moc v hlavě nepřemýšlí a dělá si co chce, jestli tohle souvisí s zdravým rozumem tak mě omluvte ale 4 vodky a 4 rumy? co to je :DDD::D:DD:D:D:D:D:, chce se mi brečet a smát.

Nepíšu to tak že bych byl nasraný ani zvědaví nebo cokoliv jiného.., jen mě mrzí to že si se opravdu snažil mi dát za každou cenu ban.. Nebudu tě navádět aby jsi teďka šel a koupil auto a pak ujizdel ožralej.. říkal jsem to ve hře dost jasně proč se člověk občas soustředí na řízení.. Sám já jsem si něco zažil a nebylo to jednoduchý.

 

Poprosim tě o unban, 3 dny se mi opravdu nechce čekat, chyba je nenapravitelná dokuď neuslyším jiného kolegu který si něco zažil nebo ví jaké to je tak to je pro mě zcela vubec nenapravitelné.

 

 

 

 

 

 

2.2.2024 17:56

1. Věc, jelikož ti byl ban prodloužen, tak tu už není dále mého vyjádření co se týče žádosti o unban.
2. Pokud chceš podávat stížnost, poprosím tedy do správné kategorie a to sem. Děkují.


Powered by LeoSight IFS
LT~23