Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hovor telefónom


Pat000

Hráč

22
11.9.2020 15:50, naposledy upraveno 11.9.2020 15:51 uživatelem Pat000

Ahoj, napadol ma 1 návrh, keďže mám s tým stále problém, pretože mi to robí každý.

Takže, keď píšete text cez "T", tak vám to dá nad hlavu ikonku a podľa toho druhý vie, že niečo píšete. A tak isto ma to napadlo dať aj do telefónu, ale tam by nevideli textovú bublinu, ale napríklad nejaký text, napríklad: "Darlene Christie píše..." Aby ste vedeli, že ten, komu voláte vám práve niečo píše do /p a zase naopak, aby ste vy vedeli, že niekto ešte niečo píše vám. Napadol ma tento návrh preto, lebo mne sa vždy, ale fakt vždy stáva, že mi voláte a napríklad hovoríme o predaji auta a ja sa chcem ešte niečo spýtať a vy ten hovor vypnete, ani pozdrav, ani pardon, ani nič. A ja potom musím zmazať celý text, pretože sa mi to už nepodarí poslať, pretože vy neviete počkať, kým vám odpoviem a ukončíte hovor bez slova. Dosť mi to vadí, pretože to robíte každý. Ja sa nikdy nemôžem na niečo ešte spýtať, pretože vy to vždy vypnete. Nikdy ma nenecháte dopísať text, prípadne aspoň pozdraviť. Neviem prečo to robíte, ale pochybujem, že OOC s niekým voláte a len tak bez slova "ťuk" to vypnete a ak to náhodou robíte,tak je to celkom neslušné, no. Takže z toho dôvodu je tento návrh, aby ten, kto so mnou volá vedel, že ešte niečo píšem a chcem sa niečo spýtať.

Regi

Hráč

21
11.9.2020 16:37

Souhlasím 👍

arciCZ

Hráč

32
11.9.2020 18:04, naposledy upraveno 11.9.2020 18:05 uživatelem arciCZ

Ahoj, s návrhem jako takovým souhlasím, ovšem jeho realizace minimálně v tuto chvíli není možná. Jelikož neexistuje na MTA:SA funkce kterou by se dalo využít na serveru a detekovat tím co aktuálně uživatel má v ChatBoxu, protože do telefonu se píše skrze /p a né čistě skrze T. Existuje pouze tato funkce, která detekuje jestli má otevřený chat a té právě využívá již zmíněná bublina. Čímž bohužel ale tento návrh je nutné zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~26