Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tři dny, dvě vraždy


13.2.2024 21:10

Tři dny, dvě vraždy


Vrchní soud poslal na doživotní trest muže, který spáchal tři brutální vraždy, kdy dvě z nich se měly stát ve třech dnech jdoucí po sobě. Tyto vraždy následně i nahrával ve formě fotek s drastickými záběry svých obětí na webový portál zaměřený výhradně na ilegální aktivity s popisky “First one? No. Last one? No” a “Another one, here we go! Next one, when?”. Tyto dvě vraždy se měly stát i ve stejném místě, a to v železničním tunelu v oblasti Tierra Robada. 

Podle policie se měly otisky nalezené na místech činů shodovat s otisky pana Kazuki Yukihiro Satsu. Ten se následně i na služebně v Montgomery přiznal rovnou k třem vraždám. Mimo trestného činu vraždy byl taktéž odsouzen za hanobení lidských ostatků, zavlečení a únos a neoprávněné odebrání a nakládání s lidskými orgány. Těmito trestnými činy se i přiblížil svému bratrovi, Ryouganovi Ura Satsu, jenž byl 13. 1. 2024 odsouzen na doživotní trest za 8 vražd s obdobnými činy, jako pan Kazuki Y. Satsu.

Můžeme se domnívat, že se nejspíš svým bratrem nechal inspirovat, avšak dle veřejně dohledatelných informacích nedokážeme zjistit, zda se dokonce nějak podílel či případně pouze věděl o vraždách provedených právě svým bratrem před ním.


Místo činů v oblasti Tierra Robada

Místo činů v Tierra Robada

Za Red County News,
Kewyn Mayers


Powered by LeoSight IFS
LT~33