Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vymazání trestního rejstříku Andrewa Pollacka


bzinko

Hráč

15
14.2.2024 11:43
ADRESÁT
Policie San Andreas
Montgomery
San Andreas

ODESÍLATEL
Andrew Pollack
Montgomery 3-1
San Andreas

VE VĚCI: Vymazání trestního rejstříku Andrewa Pollacka

 

Dobrý den,

předmětem tohoto dopisu je žádost o vymazání trestního rejstříku mé osoby. Nakolik jsem přesvědčen, že od doby spáchání mého posledního trestního činu jsem byl schopen si v hlavě utřídit vícero věcí a tím dospět k změnám životních priorit by jsem byl rád, pokud by bylo možné zvážit zmazání mého trestního rejstříku.

V minulosti jsem se dopustil vícero špatných rozhodnutí, zejména početné unikání policejním hlídkám a nelegální držení zbraní. Můj cíl však nikdy nebyl nikomu ublížit. Proto i doufám, že bude mé žádosti vyhověno a bude mi trestní rejstřík vymazán, aby jsem se mohl s čistým štítem vydat svou očistěnou životní cestou.

Děkuju předem za kladné vybavení mojí žádosti.

S pozdravem,
Andrew Pollack
616-256
andrew.pollack@post.ic

14.2.2024 14:10

Adresát: Andrew Pollack
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Bohužel Vás musíme upozornit na existenci zákona 20/2021, dle něhož nejsme aktuálně oprávněni vykonat kompletní výmaz Vašeho rejstříku trestů.

S pozdravem

kpt. Ing. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19