Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ohara Yamoshi - odpojení z RP scény, lhaní v /RDO


bzinko

Hráč

15
16.2.2024 13:22

Ahoj,

rád bych nahlásil hráče Ohara Yamoshi, který se odpojil počas "RP scény" (jestli je možno to tak nazvat) a lhal v /rdo. Přikládám chatlogy, ve kterých je vidět jak inicioval komunikaci pomocí /rdo počas mého AFKování. Po zahájení komunikaci začal lhát, že na jeho vozu BMW M5 (kterému jsem před delší dobou (predtím, než dostal poslední ban) zničil za jeho chování a osočování baseballovou pálkou zadní část) se nachází nejen přední, ale i zadní kamera, co však v popisu vozidla v danou dobu nebylo (určitě si to dokážete dohledat v logách, netuším, kdy přesně to bylo, on tvrdil 12 dní.)

BMW M5 mělo zapnutou jenom přední kameru, která nahrávala. Když jsem mu na tuto skutočnost chtěl reagovat, už byl odpojen a opětovně se nepřipojil, zřejmě tedy nešlo o nechtěné odpojení.

Připájím linky na logy:

https://leosight.cz/logs/vQhVWDR9X3

https://leosight.cz/logs/UamM7mfcYw

Peli

Hráč

27
16.2.2024 14:21

Ahoj, Zdravím tě!

Moc rád bych se k tomu vyjádřil, to vozidlo které si poničil a dal tam lísteček "vozidlo bylo napadeno vandalem" bylo omláceno ze všech stran, což znamená že danému vozidlu si nemlátil jen do zadní části.

Vozidlo mělo rozbité dveře, kufr a dokonce i celý předek.

Zeptám se tě, proč by si vozidlu zničil motor když si mlátil pouze do zadní části vozu ?  Kdyby si mu mlátil jen do zadní části tak by vozidlo bylo přece pojízdné ale ty si to danému hráči neumožnil.

Dle mého by se to dalo označit jako TrashRP? Nebo jiné pravidlo.

Prozatím se loučím, budu rád za tvoji odpověď.

bzinko

Hráč

15
16.2.2024 14:33

Do vozidla bylo kontinuálně mláceno ze zadu, dal jsem si na to pozor právě kvůli tomu, že vepředu byla kamera. Před B sloupky nepadl ani jeden jedninoučký krok. Takže, pokud byl rozmlácen i předek, třeba si kouknout logy kdo to byl, já opravdu ne - kdyby jsem byl, tak by tady asi ten report teď nebyl, žejo.

Co chceš označit jako TrashRP? To, že je GTA mechanika, pokud do auta mlátíš taková, že se rozbije, tak se z něj kouří a stane se nepojízdným? To mi moc jako TrashRP nepřijde. Koneckonců, dá se skript vyvinout tak, že pokud hráč bude do vozidla mlátit melee zbraní, nepoškodí se tak, aby bylo nepojízdné např. pokud nebude otevřená nebo odpadnutá kapota.

Přijde mi to jako irelevantní argument vůči tomuhle reportu. Tenhle report je o tom, že se odpojil počas toho, co inicioval /rdo komunikaci, nenechal mě napsat si svoji verzi a lhal, že kamera je i vzadu ve vozidle, co teda skutečně nebyla. 

2.3.2024 17:44

Projel jsem si logy, vypovědí a snažil se si to celé vizualizovat, avšak nic nenasvědčuje o tom že byl lhal, či že by porušil odpojení po čas té akce. Přeci jenom nemohl vědět jestli mu budeš ještě něco psát či nikoliv. Byli jste od sebe bůh ví jak daleko, dále též že je to více jak měsíc stará věc, tak toho nebylo moc co zjistit. Proto tuto stížnost zavírám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~63