Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o skrácení trestu / unban


dTrix

Hráč

6
17.2.2024 11:27

Dnes jsem dostal ban od Dolphy_Martinez a chtěl bych se zeptat proč jsem dostal ban když jsem jel a brzdil jsem takže jsem jel třeba 90 kmh a měl Raptora a narazil jsem do X- Drivu a měl jsem 6 bodové pásy tak si myslím že když zaRPím : /me bouchl se do volantu , a dám si status : spáleniny od pásů // roztržené obočí , tak si myslím že to je dostatečné a když ne tak bych chtěl vědět jak bych to měl zaRPit a měl bych teda tu žádost o UNBAN / zkrácení trestu

díky za odpověd

17.2.2024 14:41

Ahoj, když jsi zapnutý šestibodovými pásy, tak se asi těžko bouchneš o volant, zvláště pak u auta, které má airbag. RP ve stylu /me bouchl se o volant, nebo /do cukl pás, už se bere velmi dlouho jako trash a jsou pro to jasné důvody. Při malých nárazech neRPi radši nic než tohle a nastav si jen status, nebo vymysli něco smysluplnějšího. 

Mnohem pravděpodobnější jsou v takových případech úrazy horních a dolních končetin, případně zranění od volně ležících předmětů v autě, nebo volně poletujícího, rozbitého skla. Zkus si vždycky představit jakým směrem a jakou silou působí náraz na tvou postavu, případně v jakém místě dojde k deformaci vozidla. Podle toho pak vytvářej své RP. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25