Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] Zdravotnická záchranná služba

1 2



RozpusteneMaslo

Hráč

13
16.9.2020 17:00

Ano, Chápu že nemají všichni prostě čas na hraní, alespoň to chce aby byli aktivní hráči. A nevím kde jsi přišel na to, že jsem ve frakci den a hned jdu do jiný.

16.9.2020 19:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Petan09

Hráč

20
16.9.2020 21:46, naposledy upraveno 16.9.2020 21:51 uživatelem Petan09

Jak psal @neznamy#1911 tvoje zkušenosti ve zdravotnictví jsou minimální nebo i žádné. Frakce by úplně chcípla. ZZS aktuálně funguje velmi nad svůj standard. Je škola a do toho plašení s Covid-19. Střídáš frakce jako ponožky, celou HZS jsi úplně dosral. Vůbec nechápu jak jsi se tam dostal. A tvoje RP je jedno velké hovno. Na všechno se vymlouváš. Tvoje RP kdy jsem ti stanovil diagnosticky ochrnutí páteře, zaspamoval jsi mě do pm a neustále jsi mě urážel abych tě pustil atd. Byl jsi ležák, za tři hodiny si běhal jak amina a řídil auto na pohodu. Nechápu lidi jako ty kteří si daj takýto návrh který neprojde. Sám bych se za to co jsi napsal brečel. Hold kurv* nechodí po polích. A na tyhle primitivi obzvláště bych nebral obrátky. Ty a celý Artheon může čumět co tu Adolfra, Lofánek, SendliX, Sandlerino a Falleagle udělali ze ZZS a vedou ji suprovím směrem. Můžeme být rádi že přenáší své vědomosti ostatními a zdokonalují se. Můžeme být rádi za jejich čas a přístup. Já k ním mám úctu jako k těm co něco dokázali a nepíšou tu žádosti ve stylu velkého hov*a. Aktuální vedení ZZS (Lofánek - SendliX [Sandlerino]) je opravdu nejlepší vedení co se týče všech IZS složek na Artheonu. Naposledy se menilo vedení ZZS před půl rokem. Dovolím si říct že celá ZZSka bude semnou souhlasit, máme to nejlepší vedení co můžeme mít a vážíme si toho.

Ps: Je to tu už den a mrzí mě že se to nezamítlo. 

Petan09

Michael

Hráč

19
17.9.2020 15:45, naposledy upraveno 17.9.2020 16:14 uživatelem Michael

Ahoj,

Souhlasím zde z půlky s @Petan09, avšak napsal nesrovnalosti, které si rozebereme a opravíme.

ZZS byla vždy jedna z nejtěžších frakcí, co se RP týče. Tím pádem se ji musel uchytit někdo, kdo ji opravdu rozumí a to byl SedliX. Se SedliX jako osobou nebyl nikdy problém, jelikož je velmi rozumný a vždy se s ním dalo domluvit. Nadále zde máme Lofánka. S jeho RP jsem nikdy neměl problém, jelikož byl na minulém Artheonu zaučen a namotivován od @Fanda02cz, za což by mu měl doteď děkovat. Jediné, co bych Lofánkovi jako fyzické osobě vytknul je jeho přehnané až arogantní chování. Jelikož je lehce zmanipulovatelný komunitou, tak přestupuje z jednoho pólu na druhý a naopak. 

"Aktuální vedení ZZS (Lofánek - SendliX [Sandlerino]) je opravdu nejlepší vedení co se týče všech IZS složek na Artheonu."

S touto větou bych si nedovolil nesouhlasit, jelikož nejrozumnější vedení byl již zmíněný a milovaný Fanda02cz, který minulý Artheon dotáhl ZZS na velmi vysoký level. Jelikož Fanda02cz byl hned ze začátku Artheonu zcela odhozen, tak se rozhodl jít vlastní cestou a na celý Artheon se tak vykašlal. Popravdě se mu ani nedivím, jelikož to, co předvedli někteří je až neskutečné. Rád bych těm primitivům vzkázal, ať se nad sebou zamyslí. :-)

Nadále nemůžeš porovnávat RP, které vykonává ZZS, HZS, PČR, MPP a další. Jednoduše řečeno každý má jiné RP. Například PČR má velmi obtížné RP, kvůli neeRPení fearu k policii, což je velký problém všech serverů a dalo by se o tom diskutovat i měsíce. Za což si myslím, že kubík nebo-li Lorenzo Armani byl jeden z nejúspěšnějších a nejrozumnějších vedení PČR.

Říkáš, že ZZS má nejlepší vedení. Tak to bych rád viděl nějaké školení, které jistě probíhají v předem domluvených termínech. 

 

"Tvoje RP kdy jsem ti stanovil diagnosticky ochrnutí páteře, zaspamoval jsi mě do pm a neustále jsi mě urážel abych tě pustil atd."

Bohužel s tím nic neuděláš, jelikož takových hráčů je na serveru plno a CZ/SK komunita nedokáže nastavit tak vysokou laťku RP, kterou očekáváš. Jelikož průměrný věk hráčů na Artheonu se pohybuje kolem 11 let, což si můžeš jednoduše zjistit podle gramatiky a chování jednotlivých jedinců.

 

"Nechápu lidi jako ty kteří si daj takýto návrh který neprojde."

Fórum je na to, aby se diskutovalo. I kdyby měl šance blížící se nule, tak ty fakt nerozhoduješ o tom, zda něco napíše nebo NE. Je to čistě jeho záležitost, kterou musíš respektovat.

 

"ZZS aktuálně funguje velmi nad svůj standard."

To je velmi diskutabilní, jelikož tam máte spoustu hráčů jako je místní "traumatoložka" Golemak, který dle mých zkušeností RP nezvládal. Nebyl jediný, ale vybavil se mi jako první. 

 

Takže dle toho, co jsem sepsal je zcela jasné, že to co napsal Petan09 je trošku "Science fiction".

Přeji krásný zbytek dne,

Michael

 

 

18.9.2020 11:04, odstraněno 18.9.2020 11:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.9.2020 11:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.9.2020 16:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.9.2020 00:47

Zamietam.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~55