Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

veřejná omluva


23.2.2024 19:07, naposledy upraveno 23.2.2024 19:14 uživatelem Fifinoska

osoby: Filip Jiskra

 

 

Zdravím, mé jméno je Filip Jiskra jak již někteří mě znáte, je mi 24 a píši tu veřejnou omluvu.... no nic abych tu rozebral téma, už teď mi hrozí Quebrados řekl jsem si že to bude správné řešení se takhle veřejně, a taky s úctou omluvit, Jak vám policii san andreas a taky hlavně Panu Garbovi tak i ostatním co semnou mají nějaké problémy, chtěl bych se vám za mé  chování řekl jsem si že už stačilo že zavřeli naše kamarády...chápu že jsem udélal špatnou véc ale ke všemu byl důvod.... abych to zkrátil moc se vám všem a policii san andreas omlouvám za problémy a taky za moje chování omlouváme můžete si být na 100 procent jistí že na chování a spolupráci zapracuji už nebudu dělat problémy tedy alespoň já mám sice trestný rejstřík ale jen kvůli chování... za což se omlouvám....

přeji hezký zbytek večera.

s pozdravem a s velkou úctou,

přeji Filip Jiskra

23.2.2024 20:12

Vážený pane Jiskro,

ceníme si omluvy, avšak i přesto by bylo vhodné, aby jste se dostavil na místní oddělení policie v Montgomery. Trochu jste nás v pár věcech znejistil a rádi bychom s Vámi pohovořili v nejbližším časovém termínu.


npor. Fitzler,
vedení policie.


Powered by LeoSight IFS
LT~39