Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎥 Videoprohlídka interiérů 🏘️


23.2.2024 22:10

Cawahoj,

po delší odmlce od původního nápadu konečně přicházím s projektem, který jsem s vámi před pár měsíci diskutoval na našem Discordu. Tím je videoprohlídka interiérů.

Oč jde?

Za nějakou tu chvíli, co zde působím, jsem pár interiérů vytvořil, ale mnohem více zamítl. Nejčastější příčinou je nulová představivost hráče ohledně velikosti interiéru, který zkrátka nepasuje do exteriéru, kam si on přeje. Současně s tím si myslím, že se nám tu rotuje určitý počet interiérů pořád dokola - a to je škoda. Proto jsem vám tímto videem chtěl přiblížit veškeré naše interiéry. Nejde však o detailní průzkum, pouze o nějakou zběžnou ukázku.

Pár poznámek

Barvy, které v interiérech vidíte, nejsou stále takové, závisí na denní době a můžete si je nastavit "permanentně" příkazem /settime.

Několik interiérů jsem bohužel v průběhu úprav vystřihl, i mistr tesař se někdy utne, a právě proto jsou tyto interiéry ve videu zvlášť. Na ně máte odkaz v popisku videa, kde mimo jiné máte i veškeré timestampy, abyste nemuseli proklikávat video. Sám jsem ho viděl třikrát a věřím, že by se vám motala hlava stejně jako mně.

Mnoho úspěšně vytvořených interiérů a členům AT co nejméně nervů při jejich tvorbě!

A díky Ratajovi za doporučení vhodné hudby na pozadí :-)


Powered by LeoSight IFS
LT~53