Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/ Dzardys


NedamTi

Hráč

4
25.2.2024 20:06, naposledy upraveno 25.2.2024 20:07 uživatelem NedamTi

dobrý večer.. 

 

Opět jsem tu zas a poslední dobou už mi to nepřijde moc v pořádku.. Neustále dostávám ban a furt a furt..

Chci to opravdu změnit a rpit normálně.. ne jen kropit kvůli hovadinám.. 

Rád bych si požádal o unban, chci si zahrát skimo protože prostě skimo je návyková hra nevím jestli to máte také ale je to opravdu dost návykové.. :D

 

Jak to sepsat..

Začnem prvním tématem a to tím že jsem dostal ban před 2 dněma a bylo to za DM a opakované porušení pravidel.. V ten den jsem neměl náladu.. Měl jsem doma osobní problémy když jsem přišel domu.., myslel jsem že mi skimo zlepší náladu a tak jsem šel na skimo.. po asi 4 nebo 5 minutách co jsem byl na skimu mi bylo hlášeno na vysílačku ať sleduju jedno auto.. po příjezdu jsem viděl jen auto PSA (chevrolet), do vysílačky mi nebylo nic zděleno že by tam bylo PSA auto.., Nebylo mi vůbec pak k odpovědi jestli se něco děje nebo ne. V ten den jsem měl opravdu divnou náladu nevím jak to popsat měl jsem nervy a opravdu to nebylo lehké.. po banu jsem poznal že tu náladu mám opravdu divnou.. z nějakého důvodu jsem rozbil pár talířu a pár sklenic.. (měl jsem co uklízet.. :D) 


Proč jsem měl divnou náladu?

Po příjezdu domu od přítelkyně jsem nebyl doma uplně okej.., každej má svoje problémy a někdy je člověk nemusí moc dobře ovládat..

 

Zpátky k tomu porušení..

opravdu se omlouvám byl to omyl za který jsem si nebyl vědom.. až teď jsem si toho vědom a omlouvám se že jsem udělal takovouhle blbost. 

Tohle mě donutilo ke kropení.. měl jsem tušení že tenhle člověk má něco se spojením PSA.. Minule když jsem ujížděl tak na mě taky zavolala PSA takže jsem si nebyl jistý a začal jsem kropit.. Opravdu se omlouvám že jsem kropil takhle bez důvodu ale snažil jsem se o co nejlépe abych nic neporušil.. Příště si na to dám bacha a nebudu kropit jen tak bez žádných ujištění nebo bez žádného důvodu.. Nebo jestli jsem nic neporušil?, za mě byl důvod od té Elišky..

(E): 

Rád bych byl aspoň za zkrácení jelikož trest si zasloužím ale ne tak dlouhý.. :(

Pís aut NedamTi.

25.2.2024 20:42

Ahoj,

těch omylů a nepříjemných situací se dopouštíš až přespříliš a byť akceptuji "pokání", jehož se nám v textu dostává, koneckonců si myslím, že rušit ti trest po dvou dnech nepřinese ovoce, nehledě na to, jak ses před nedávnem měl potřebu nevhodně vyjadřovat na účet mého kolegy.

Společně s tím, že neakceptuji nevybranou komunikaci s členy AT, shledávám tvé porušení dostatečně závažné, abych ti trest ponechal minimálně na měsíc. Poté se můžeme začít bavit o zkrácení.

F3nixar

Hráč

22
25.2.2024 20:45

Ahoj, přidám nadbytečný komentář.

 

Já nebudu mít jednou náladu a prostě začnu za Federica střílet celý PSA, protože já mám vlastně divnou náladu.

Myslíš že by tohle dávalo smysl? Ne.. Nemá to smysl stejně tak, jako kropit někoho jenom protože nemáš náladu a nebo že tu náladu máš divnou. Já mám taky divnou náladu.. Když jí mám, tak se nenapojím na skimo, kdybych věděl, že by mě to donutilo hrát špatně. 

Upřímně žádám Dzardyse, aby ti ten unban neuděloval a nezkracoval ti trest. Pěkně si ho vyžer celý, protože tě to donutí aspoň se zamyslet nad sebou, jaký člověk jsi. Třeba ti tam trkne a řekneš si, že to RP už bude jiný a budeš mít k tomu konkrétní kroky! Zaměř se na tohle, prosím. 

Fénix out


Powered by LeoSight IFS
LT~44