Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení


28.2.2024 02:06

Přeji všem příjemný večer. Dostal jsem denní úkol za celkem OP odměnu, že se mám představit, tak si myslím, že tak i udělám.

Základní informace

Mé jméno je Richard a je mi relativně čerstvých 20 let. Pocházím z města Frýdek-Místek, ale většinu svého života, už od dětství, žiju i s rodinou v Ostravě. Jsem Čech s částečně polskými a částečně německými kořeny (ani polsky, ani německy ale neumím xd). Momentálně studuji na vysoké škole historii a rusistiku se zaměřením na vzdělávání. Povahou jsem, jako pravděpodobně většina lidí, centrovert - člověk mající introvertní i extrovertní rysy zároveň - jindy plný života a jindy podrážděný ze všech. Co se mé jazykové výbavy týče, umím česky, rusky, anglicky a ukrajinsky - v tomto pořadí sestupně podle úrovně.

Moje historie RP

S RP jsem začínal roku 2014 na SAMP serveru LA-RP ve věku necelých 11 let jako "Ivan Bogdanov". Tenkrát se stala taková vtipná situace, kdy prakticky všechny legální frakce měly OOC věkový limit (policie 15 let, hasiči a EMS 13 let), takže jsem byl jednoduše řečeno moc mladý na to, abych hrál LEGÁLNÍ roleplay, a musel jsem začít rovnou s NELEGÁLEM, který je mnohem těžší. Velký paradox, ale holt to tak opravdu bylo. :D Naštěstí, i když jsem byl vhozen do řeky, se mě ujalo pár dobrých lidí, kteří mě ten nelegál dost naučili. Mezi ně patří třeba CapoN s jeho Volgogradským Klanem nebo Crowley (hraje i tady) s jeho Cappelliniho Camorrou.

Po pádu LA-RPu jsem si poprvé vyzkoušel druhou stranu barikády, když jsem na PLA zkusil PD, což byla taky zajímavá zkušenost, ačkoliv mě stále bavil více ilegál. Pak bylo několik různých PLA, s tím, že na jednom z nich jsem byl dokonce adminem (kdo tu je z PLA si může pamatovat např. mou postavu Mikhail Andropov). Pak začal SA-MP umírat, občas jsme akorát hráli ve velmi uzavřené komunitě RP na UGMP (GTA Underground Multiplayer), kde jsme rozšiřovali příběhy našich PLA postav.

Roku 2023 někdy v září mi Jason Dark povídal, že našel na MTA RP server, a že tam hraje 110 lidí v peaku, a že to je celkem dobré, tak jsem si řekl, že to zkusím, stáhl jsem si MTA a teď hraju tady. Mým původním záměrem bylo se vrátit ke kořenům a RPit ilegál, tak jsem si tu založil charakter Dmytro Radchenko, který měl být prostě chudý imigrant a zpočátku low criminal, co bude krást, ojebávat (ve smyslu podvádět) a třeba se časem dostane výše a bude pašerák, výběrčí výpalného pro nějakou mafii nebo i plnohodnotný člen (vyhlídl jsem si v sekci Nelegální frakce, že tu funguje jakási Volgogradskaya OPG, ale pak jsem zjistil, že jsou neaktivní). K mému zklamání jsem zjistil, že illegal RP tady ve většině je prostě trash - okrádání kamiónů na dálnici v SF do mých plánů rozhodně nespadalo. Na druhou stranu jsem nechtěl žádnou nelegálku sám zakládat, protože jsem věděl, že na téhle komunitě ještě nemám dostatečně velké jméno, aby mě tu brali OOCly vážně. Absence seriózního ilegálu (respektive v rámci toho, co jsem na první pohled viděl - nedávno jsem zjistil, že kvalitních nelegálek tu pár vlastně je) mě dost frustrovala tak, že jsem to víceméně vzdával, akorát jsem občas přišel udělat výdělek do firmy, kde jsem byl, jinak nic. 

Jistý obrat pak nastal v prosinci 2023, kdy mi skončilo přednáškové období a najednou jsem měl extrémně moc volna, tak jsem to Skimo zkusil znovu. Začal jsem aktivně hrát a zatím se držím - je momentálně možné mě ve hře nejčastěji vidět jako Kateryna Andropova (vnučka Mikhaila Andropova z PLA - civilistka) nebo Mikael Karavadze (HZS), oba charaktery legální - pro mě historicky první, protože jsem předtím RPil zatím jen illegal a jednou policii. Kateryna je pak můj historicky první civilian charakter, když vyjmu jakékoliv IZS složky.

Ostatní hry, co hraju

Moc her už nehraju. Mezi mé oblíbené patří Minecraft, Hearts of Iron IV a Red Dead Redemption 2. Občas si zahraju minihry na FiveM. Multiplayerové střílečky a vlastně jakékoliv kompetitivní hry nehraju, bo je neumím a vždycky se u nich naseru.

Hudba

Nemám nic proti poslechu víceméně jakéhokoliv žánru hudby, kromě rapu - ten opravdu poslouchat nemůžu. Výjimku u mě tvoří pár konkrétních skladeb, které mi nevadí. Mám rád folkovou a folklórní hudbu, hlavně východoslovanskou, ještě poslouchám rock. Mojí nejoblíbenější hudební skupinou je ruská FOLK-ROCKOVÁ kapela Otava Jo. 

Filmy, seriály?

No, tahle sekce pro většinu není moc vypovídající, protože mé oblíbené seriály tady na 95 % nikdo znát nebude. Z těch známějších seriálů mezi mé celkem oblíbené patří La Casa de Papel, 13 Reasons Why a Narcos. Nicméně ty největší favority mám úplně jinde, více na východě. Můj absolutně nejoblíbenější, nejvíce zbožňovaný seriál je rusko-ukrajinská komedie s názvem "Svaty". Je to i jeden z nejpopulárnějších seriálů v bývalém Sovětském svazu - do češtiny ani angličtiny to však žádný překlad kupodivu nemá. Další moji favoritové jsou (všechno ukrajinské): komedie Selo na miljon (Vesnice za milion), mýdlová opera Ne zarikajsja (Nezaříkej se) , melodrama Pismo naděždy (Dopis naděje), historické drama Stolittja Jakova (Století Jakuba) a historické drama, které nedávno bylo spuštěno i na Netflix - I buduť ljudy (A budou tam žít lidé).

Obecné zájmy

Obecně mými zájmy jsou historie a slovanské národy, hlavně ty východní. Mám rád jejich historii, jejich jazyk, jejich kulturu, jejich písně - proto jsem si vybral i svůj studovaný obor. Moje nejoblíbenější historické období je 19. století (Zlatý věk ruské kultury), bolševická revoluce a následná občanská válka. Rád bych upozornil, že přesto, že jsem de facto "rusofil", moje "filie" se vztahuje jen na kulturu a národ, ne na politiku. Režim V. V. Putina odsuzuji a považuji za zločinný, post-bolševický hnus.

Závěr

No, jestli jste to dočetli sem, tak jste dobří, a já doufám, že dostanu svých 10 kreditů xD 


Powered by LeoSight IFS
LT~25