Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na strážníka.


Xanaxik

Hráč

6
29.2.2024 14:58

Jméno: Jacob Haven
Narozen: 14.8.1998
Č. Vězně: 13887
Cela: 1A
Pokuta: 30 000 ,- Kč
Č. Odznaku: 435

Byl jsem odsouzen z důvodu nepostkytnutí první pomoci dle zákona č. 40/2009 Sb.
První pomoc nejsem povinen poskytnout, jak říká zákon: "pokud by bylo ohroženo zdraví zachránce."
Podlé mého uvážení jsem se rozhodl nepodat první pomoc, pouze zavolat ZZS.
První nemoc jsem nepodal, protože po předešlím setkání s pánem kterému jsem nedal první pomoc, jsem zjistil že pán nejspíše má nemoc "POCO" která jak víme je nakažlívá a může vás stát život, tudíž jsem nechtěl dopustit aby pán nemoc přenesl na mě a já následně na moji rodinu. 

Prosím tedy o proplacení pokuty, vymazání této věci z trestního rejstříku, odškodnění za čas strávený v cele a potrestání policisti. 

Děkuji, Haven. 


29.2.2024 15:10

Adresát: Jacob Haven
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

byť Vaše žádost směřuje s nejvyšší pravděpodobností městské policii, dovolím si vyjádřit jménem policie státní, kde jsou zaměstnáni policisté, nikoliv však strážníci. Zejména městskou policii zde ani nemáme.

Byl-li jste odsouzen, měl byste postupovat dle článku 5 zákona 4/2020 (Zákon o soudním řízení). Nejsem si však žádné takové skutečnosti vědom, v soudních dokumentech nebyla o Vaší osobě v posledním týdnu zmínka, která by zahrnovala trestní řízení. Předpokládám, že trest Vám tak byl udělen příslušníkem Policie San Andreas, nikoli vrchním soudem.

Nicméně odvoláváte se na zákon, který neexistuje, máme-li vyhledat zmíněné porušení, musíme zapátrat do §9,1 zk. 14/2020 (Trestní zákoník), který tuto povinnost bez výjimek ukládá každému občanovi.

V případě nesouhlasu s uděleným trestem svou žádost s patřičnými podklady adresujte vrchnímu soudu, my Vám v tuto chvíli nemůžeme vyhovět.

S pozdravem

kpt. Ing. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~34