Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o uzavření silnic pro triatlonový závod v Bone County


Nikosko

Hráč

34
9.3.2024 00:45

Podatel: Alexander Levchok

Věc: Žádost o uzavření silnic pro triatlonový závod v Bone County

Odůvodnění: Vážení kongresmani,

již nějakou dobu mám v plánu udělat triatlon, který se poběží, poplave a pojede po Bone County. Proto, abych mohl závodníkům zaručit bezpečí, proto potřebuji uzavřít silnice, aby nedošlo ke zranění nebo nejhůře k úmrtí. Trať jsem promýšlel do posledního detailu, jsem si jist, že trať bude bezpečná pro sportovce, kteří se budou chtít zapojit. Žádám vás tímto o povolení k uzavření silnic na 23.03.2024 v čase od 18:00 do 21:00. Vybavení mám své, takže se mohu postarat o uzavření.

Zde zasílám celou trať závodu. Černou čarou vám vyobrazím trať, která se poběží. Oranžovýma bodama vyobrazím kde budu potřebovat zábrany. Zelená vyobrazuje start, bílá zase cíl.

Záměr: Získání povolení k uzavření silnic pro triatlonový závod.

((( Upozorňuji, že tento příspěvek vidí jen členové kongresu a členové vlády. Prosím, nemetujte to.))

zeldinko

Hráč

45
14.3.2024 18:43

Podatel: Alexander Levchok

Věc: Odpoveď na podnet


Vážený pán Levchok,

Kongres sa Vašim podnetom zaoberal a na základe výsledkov hlasovania sme sa Vám rozhodli vyhovieť, bližšie podrobnosti o hlasovaní nájdete v Evidencii hlasovania.


Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~29