Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NON RP driving - Francis McClarkson


D3ST

Hráč

12
12.3.2024 17:15

Nazdar, takže tu mám asi moju prvú sťažnosť na fóre odkedy hrám na Skime. Stala sa mi dnes taká vec, ako klasicky, som prevážal nejaké tie veci a pri ceste do LS som si nevšimol na diaľnici hliadku, ktorá akurát niekoho riešila, tak som okolo nej preletel, rozbehla sa za mnou a po pár sekundách nato začína záznam ktorý dole priložím. Mal som plné auto istých nelegálnych vecí, tak som sa rozhodol že to zoberiem trošku do terénu (keďže som bol v 4x4 zdvihnutom Tahoe s úpravami..) kde som mal väčšiu šancu ujsť nízkemu policajnému Camaru. Tak som to hneď z diaľnice zobral do kopca pod pekne strmým sklonom, ktorý by podľa mňa Camaro v realite určite nemalo šancu vyjsť, minimálne nie bez akéhokoľvek poškodenia. No tuto Francis sa rozhodol, že to zoberie rovno za mnou a na videu je ešte aj vidieť ako na tom kopci ostal nachvíľu vysieť, no aj skrz to išiel ďalej a bohvie na akú rýchlosť to na tej tráve následne rozbehol, keďže bol za pár sekund hneď nalepený na mne. 

 

Takže toto je prvý bod môjho reportu - podľa mňa NON RP driving.

 

Ďalší bod, je.. Po tom ako som ušiel Francisovi, tak som parkol auto niekde do podzemia hotelu na druhej strane LS, kde som si potreboval nachvíľu OOC odskočiť. Prídem k počítaču, alt-tabnem do hry.. a hľa, Francis s nejakou hliadkou už nalepení na mne a blokujú ma, tak som rýchlo vycúval, pokúsil sa z tade ujsť, ešte predtým jak som vôbec sa dostal k východu po mne začal asi Jackson Nolan strielať, čo mi tiež príde také trošku blbé, keďže som vtedy ešte nikoho neohrozoval ani som nemal zbraň pri sebe, nič, no tam asi není moc čo riešiť. Zato čo sa dá riešiť, je podľa mňa to, ako tu Francis ma predbehol pri východe z garáže, parkol auto predomnou a dal RUČKU, aby som ho nemohol odtlačiť na bok a vyjsť z tade. Následne vyšiel z auta aj skrz to že vlastne by neotvoril ani poriadne dvere s tým ako som bol blízko mojím autom jeho, podľa mňa by sa dalo povedať že aj keď vystúpil som ho pritlačil Tahoe-čkom o dvere Camara, no jemu to bolo jedno, ďalej behal jak keby sa nič nestalo, vytiahol zbraň a roztrielal ma.. (tu tú streľbu už úplne chápem a proti tomu nemám nič)

Priznávam, že tam v tej garáži by sa teoreticky dalo aj na mňa niečo hodiť, že som neRPil injuries keď som nabúral Explorer a odhodil ho na bok, no je to podľa mňa diskutabilné a na rozhodnutí admina - v aute mám 6 bodové pásy, rám, Tahoe je veľké ťažké auto tiež a není podľa mňa z papiera, plus som nenabúral priamo a s úplnym zastavením, takže si myslím, že by mi ho ten náraz úplne nevyradil a mňa ako vodiča tiež neznemožnil ďalšej jazdy. 

 

Takže také zhrnutie, podľa mňa Francis hral na win a chcel ma za každú cenu chytiť, na začiatku si dal non-rp driving a na konci s tou ručnou brzdou minimálne powergaming. Thats all. Predom ďakujem za verdikt.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zSjBfGSfQWk

Zeintar

Hráč

49
12.3.2024 17:44

Ahoj D3STe, Francis McClarkson jsem já,

pojďme to tu tedy trošku rozebrat. Jak sám popisuješ - "ktorý by podľa mňa Camaro v realite určite nemalo šancu vyjsť, minimálne nie bez akéhokoľvek poškodenia." -.. Kdo říká, že to Camaro třeba nepoškodilo? Třeba ano, who knows. Každopádně, jsem zastánce toho, že Camaro by určitě takovýto kopec vyjel. Je to čtyřkolka, jedna z nejrychlejších na tomto serveru. Takže ano, vyjela. Minimálně tu "Hliněnou cestu" nahoru. Po tom, co jsem to pomalu vyjel, jsem se tam zastavil (jak sám popisuješ a i na klipu máš, přesně kvůli tomu možnému poškození).

Co se týče dalšího "nonRP drivingu" - jízda přes trávník, tak tam jsem jel na tempomat zhruba 30 km/h. Hodně pomalu. Ale jel jsem narozdíl k tobě rovnou k silnici, proto mi to taky trvalo značně kratší dobu, než tobě. A i přesto jsi mi byl schopný ujet až za dva rohy. 

Následně jsi tady najel na tu hliněnou cestu, kam jsem samozřejmě za tebou nejel. Protože to skutečně pro Camaro nejsou kopce nic dobrého a vůz bych tak mohl poškodit. Tak jsem tam chvíli stál a pak sjel po asfaltce dolů, protože jak řekl básník "znám mapu", tak mi bylo jasné kudy vyjedeš. 


Co se týče používání ruční brzdy, tak ne, proti pravidlům to není. Bylo to řečeno přímo Ratajem, neboť je to herní mechanizmus, se kterým se pracuje. (A toto bylo zmíněno dokonce s kolama a jejich ručkama..) My normálně u PSA tímhle stylem boxujeme, dělají to i administrátoři, je to naprosto v pořádku. 

 

Jo a tohle nekomentuju

Salvaro

Hráč

13
12.3.2024 17:45

Ahoj Zeintare, Chapu že nechceš ban za svuj RP driving, což jsi vyjel jak boss docela s camarem

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.

D3ST

Hráč

12
12.3.2024 18:13, naposledy upraveno 12.3.2024 18:16 uživatelem D3ST

Tak mi ukáž, kde si RPil čo sa tomu autu stalo. Stále zabúdaš na to, aký sklon si vyšiel s tak nízkým autom s tvrdým podvozkom určeným na cestu. V realite by si tam nechal minimálne nárazník a výfuk na tom zhybe. Som si celkom istý, že olejová vaňa a chladenie by si tiež zažilo svoje a s týmito dvomi vecami poškodenými by si teda ďaleko nedošiel. 

 

A btw, to že je to najrýchlejšie auto na serveri a má 4x4 (čo je tiež dosť nelogické, keďže Camaro by malo byť zadný náhon podľa reality, ale oukej) neznamená, že to vyjde každý kopec. Offroad autá ktoré sú na toto robené majú úplne inak riešené nápravy aj celý podvozok aby sa mohli vôbec pohnúť v takýchto podmienkach. Pochybujem, že ty by si sa vôbec "prehupol" cez ten zhyb tam kde si sa zasekol. Poprípade tam ďalej za tým zhybom, kde bol ešte kopec hore po tej tráve, by si sa najskôr zahrabal a ostal vysieť na bruchu, keďže na tom Camare určite nemáš obuté offroad gumy, ale najskôr nejaké cestné s mega dobrým gripom na ceste, ale so žiadnym mimo cesty.

Zeintar

Hráč

49
12.3.2024 18:34

Já jsem se tam ale nezasekl. Já jsem tam zastavil schválně s tím, abych to nevyjel příliš rychle. Měl bys to přestat brát tolik "podle reality". Nejsme v realitě. Ty auta tady jsou Xkrát výkonnější, obratnější a další (Jak sám popisuješ ve větě "čo je tiež dosť nelogické, keďže Camaro by malo byť zadný náhon podľa reality, ale oukej". Ne, offroad gumy ti nepomůžou. Podívej se znovu, co je to za kopeček. Takovejhle. (Ustřiženo z tvého videa)

 

Kdybych tam proletěl 300 a jumpnul to za tebou, uznám za to za vhodné. Na videu ale sám vidíš, že jsem tam zastavil a schválně jsem tě nechal díky té trávě ujet.

Oháníš se tady neustále realitou, snížím tedy své argumenty na tvoji úroveň a realitou budu tedy argumentovat i já, abys to pochopil.

https://www.youtube.com/watch?v=s86Qn08pkxs - Za tohle by ti přistál ban. Jezdíš takhle po polňačkách s Camarem? Banned, čau.

https://www.youtube.com/watch?v=FLuiHdHMcoE - Brácho, voda by se 100% dostala do sání, motoru, etc etc, banned.

https://www.youtube.com/shorts/I_JkbvasUA4?feature=share - "Unplayable, dohráli jsme", jak by řekl nejmenovaný člen naší komunity. Čau, ban.

Neargumentuj tedy prosím realitou, ale jízdními vlastnostmi. Snažíš se tady za každou cenu najít blbosti jen pro to, aby jsi viděl červený text, že jsem dostal ban, protože jsi asi rozsmutněný, že jsme ti zabavili 82 beden s kokainem. (Jak by jsi ty bedny s kokainem dal do Tahoe v realitě, aha?

Co se týče rozbíjení dílů, etc, taky by mě tedy zajímalo, jak jsi z té observatoře sjel tou jižní cestou, protože tam to docela znám a není to tam úplně uzpůsobený. Kor ne pro přetížený Tahoe s 82 bednami plnýho kokainu. 

Takže asi tak. Jsme ve videohře, šanci jsem ti dal, dokonce jsi díky terénu utekl, přestože jsem tě utéct nechávat nemusel. 

DejviiX

Hráč

8
15.3.2024 19:49

no porovnávat poježděnou dráhu a tenhle kopec :D

19.3.2024 17:08, naposledy upraveno 19.3.2024 17:09 uživatelem Phobios

Ahoj všem,

Přečetl jsem si tuto stížnost a budu rád, pokud mi bude poskytnuto nejlépe video od @Zeintar.
Nadále budu rád i o více informací hráče @D3ST
Situaci prověřím, pak si s oběmi rád sednu na TS a situaci v klidu proberu a poté bych vynesl nějaký závěrečný rozsudek

Zatím to tu uzavřu, kontaktujte mne na discordu Phobios#4861

2.4.2024 21:12

Ahoj,

Konečně jsem si našel chvíli času a prošel si tedy komplet stížnost, společně i s odpovědmi tebe i Zeintara.
Bohužel jsem s tebou to probrat nemohl, nijak jsi mne nekontaktoval a já bohužel kontakt na tebe nejspíše nemám, je mi líto, že za 14 dní jsis nenašel ani pět minut času na to.
Se Zeinem jsem nyní mluvil, řekl mi k tomu ještě nějaké další info, které zde nepadlo.


Zeinovo vyjetí kopce za pomocí Camara:

K tomuto se vyjádřím dosti jednoduše, již z tvého videa jde vidět, ze Zeintar najíždí poměrně pomalu na kopec a po jeho vyjetí zastavuje. Zde taky musíme brát ohled na to, že tam je vzniklá špička (prostě ostrá hrana) kde se nám pojí spodek části toho kopce s vrchem, GTA SA je již pár dekád stará hra tudíž v té době nebyla tak skvělá technologie aby nám udělali kopce tak jak je známe nyní a proto zde je ta ostrá hrana, která nám to spojuje. Kdybychom to měli brát podle reality, tento kopec by vyjel bez potíží.

Zeinovo využití ruční brzdy:

Zde budu mluvit o tom blokování ruční brzdou. Nikde to nemáme zakázané, je to scriptová věc a pokud mu to script dovoluje, mohl toho využít. Taktéž z tvého videa jde vidět, že Zein postavil vozidlo bokem. Sice Tahoe je dosti výkonné SUV ale pořád byli v úzkém výjezdu z garáží, který je lehce točený a do kopce, Camaro něco váží a pokud by jsi ho postavil bokem a ty s Tahoe do něj narazil v menší rychlosti a snažil se ho posunout tak by to nešlo a pokud ano tak velice obtížně.

D3ST naražení do Exploreru:

Z tvého videa a screenu poskytnutého jde vidět kde jsi následně v garáži převrhl Explorer na bok. Říkáš, že jsi skoro zastavil před naražením, ovšem sem udělal screen z tvého videa kde jde vidět jak snižuješ rychlost ovšem i v poměrně běžné rychlosti jsi do něj vrazil, screen bude níže zaslán. To jestli by to Tahoe vyřadilo je diskutabilní, ale je možné, že by se poškodil chladič tvého motoru a časem by se vozidlo začalo přehřívat, nemělo by to dalekého rázu. Po nárazu jsi ihned nadále pokračoval. Ohledně injuries, zde píšeš, že máš šestibodové pásy a rám, tudíž bych to nějak moc nehrotil.

Náraz do Exploreru

Přepravování beden:
Ještě bych se vyjádřil ke zmíněným bednám. Myslím, že 82 beden kokainu by se ti naráz do Tahoe nevešlo ovšem script ti tuto možnost dovolil a tak jsi jí využil. Za mne není co zde řešit.
Vyhodnocení stížnosti:

A zlatý konec. Stížnost sem se rozhodl neuznat. Oba jste předvedli dosti silné argumenty ovšem Zein v této situaci nepochybil, pouze využil scriptové možnosti, stejně jako ty.

Stížnost zamítám a uzavírám


Powered by LeoSight IFS
LT~112