Odpověď od Brantleyho (@Holub)jsem zaznamenal až teď, vůz byl prodán panu Wrightovi (@Adamekk)jelikož jsme se zkontaltovali skrze post a domluvili se že pokavaď nikdo do 6. hodiny nehodí více, vůz mu přenechám. Tak se i stalo, v 18:03 jsme se sešli u odboru, prohodili slovo se slovem a až po prodeji jsem zaznamenal váš příhoz.
Uznávám že jsem do ukončující zprávy mohl uvést že výhercem se stává pan Wright. Jelikož jsem to neuvedl, tak to vypadá tak jak si myslí pán Brantley a souhlasím že to vypadalo blbě, v tý době mi to bohužel nedocvaklo. Za chybku se omlouvám, jen chci uvést že nejsem nějakej podvodník a chci mít čistý jméno, smlouvu a věci okolo můžu s čistým svědomím doložit.
B. Michaelson
Odpověď od Brantleyho ([user:4365])jsem zaznamenal až teď, vůz byl prodán panu Wrightovi ([user:9956])jelikož jsme se zkontaltovali skrze post a domluvili se že pokavaď nikdo do 6. hodiny nehodí více, vůz mu přenechám. Tak se i stalo, v 18:03 jsme se sešli u odboru, prohodili slovo se slovem a až po prodeji jsem zaznamenal váš příhoz.
Uznávám že jsem do ukončující zprávy mohl uvést že výhercem se stává pan Wright. Jelikož jsem to neuvedl, tak to vypadá tak jak si myslí pán Brantley a souhlasím že to vypadalo blbě, v tý době mi to bohužel nedocvaklo. Za chybku se omlouvám, jen chci uvést že nejsem nějakej podvodník a chci mít čistý jméno, smlouvu a věci okolo můžu s čistým svědomím doložit.
B. Michaelson