Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Odpadové hospodářství - TSRC


JustDan

Hráč

25
17.3.2024 22:14, naposledy upraveno 23.3.2024 20:20 uživatelem JustDan

Odpadové hospodářství


Vážený občané,  dovolujeme si vás upozornit na důležitost správného třídění odpadu. Správné třídění odpadu není jen prostředkem ke snížení naší ekologické stopy, ale také pomáhá chránit životní prostředí a zlepšuje efektivitu recyklace.

Pro správné třídění odpadu vám přinášíme následující informace:

  1. Komunální odpad: Odpad, který nelze recyklovat, patří do vašeho odpadkového koše. Pokud je to možné, minimalizujte vytváření komunálního odpadu tím, že preferujete opětovné použití před jednorázovým použitím.

  2. Plasty: Plasty patří do žlutých kontejnerů označených pro recyklaci plastů. Třiďte plastové lahve, obaly a další recyklovatelné plastové předměty.

  3. Papír: Noviny, časopisy, kancelářský papír a další papírové výrobky by měly být odděleny od ostatního odpadu a umístěny do kontejnerů určených pro papírový recyklát.

  4. Bioodpad: Organický odpad, jako jsou zbytky jídla a rostlinné materiály, můžete kompostovat doma nebo použít kontejner na bioodpad.

  5. Sklo: Skleněné lahve a nádoby patří do kontejnerů určených pro sklo, které bude recyklováno.

  6. Elektronický odpad (e-odpad): Staré elektronické zařízení, jako jsou počítače, mobilní telefony a televize, by mělo být předáno do sběrných míst pro recyklaci.

  7. Nebezpečný odpad: Baterie, barvy, léčiva a jiný nebezpečný odpad by měl být předán do sběrných míst pro speciální zpracování. Nejbližší naleznete na skládce Los Santos.

  8. Velkoobjemový odpad: Velké předměty, jako je nábytek a staré spotřebiče, můžete vyhodit na skládce Los Santos nebo kontaktovat náš tým pro dočasné umístění velkoobjemového kontejneru.

Rozvrh svozu odpadu v Red County
Druh týdne Den v týdnu Místo svozu Druh svozu
Lichý týden Pondělí Palomino Creek  Komunální odpad
Úterý Montgomery
Středa Blueberry
Čtvrtek Dillimore
Sudý týden Pondělí Red County Plasty
Úterý Papír
Středa Bioodpad *
Čas Místo svozu Druh svozu
První pátek v měsíci Red County Sklo & e-odpad
* Bioodpad je vyvážen pouze od dubna až do listopadu.

S. Blue, manažerka TSRC


Powered by LeoSight IFS
LT~25