Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

To jsem já Papy a mé menší představení.


19.3.2024 03:27, naposledy upraveno 19.3.2024 03:36 uživatelem Papy

Ahoj!

-Tak ještě jednou vás zdravím, jmenuji se Štěpán, pocházím z Litvínova, je mi 16 let, na Skimu jsem přes půl roku.

-Ke Skimu mě dotáhnul můj bratránek @KitzuInu za což mu děkuji, protože tu zažívám plno srandy s přáteli. (samozřejmě i děkuji @kocvin . Hrozně si mi v RP pomohl a inspiroval, za což ti mockrát děkuji)

-Mám rád hudbu, dělám beatbox přes 10 let, baví mě to, dost lidí to zajímá a chtěl bych to někam dotáhnout

-Mám rád zpěv, zpívám cca 5 let, byl jsem na různých soutěží, plno výher, plno proher, samozřejmě nejsem profesionál, ale mám v plánu to taky někam dotáhnout.

-Hrál jsem fotbal přes 10 let, začínal jsem v týmu TJ Kopisty Litvínov, byl jsem brankař a po pár letech jsem to dotáhnul až do Teplic.

-Nejsem Čech, pocházím z Cuby, má čeština je celkem lámaná ale tak nějak jí zvládám. Narodil jsem se v Česku, ale po mém narození jsme se stěhoval zpět na Cubu, ale ty vedlejší věci nebudu dále rozebírat.

-od roku 2019 jsem začal s MMA, celkem mi to dost pomohlo k sebeobraně, chodím na zápasy, celkem dost proher, ale nechci s MMA žít celý život.

-Jsem pod přezdívkou Papy, začali mi tak říkat, když jsem měl těžkou operaci hlavy. Pokousal mě pes Dobrman v 8 letech, nevím proč to vytahuji, ale rád se podělím o mou menší Story.

Tohle je něco málo o mě, doufám, že se vám mé představení dobře četlo a doufám, že se mi tu taky někdo představí.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo