Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TheToast


neznamy#5

Smazaný účet

25
30.9.2020 10:48, naposledy upraveno 30.9.2020 10:49 uživatelem neznamy#5

Jsem Toust neboli take inkluzivní tsundere trap, která trápí Nexta (hihi) už jen svou existencí. Hele, já už opravdu nevím co napsat, pač už toho bylo o mě napsáno tolik, že by se o mě dala napsat kniha. *inhales* *sigh* Tak to zkusíme jinak, znovu a lépe - jsem Toust. Je mi 21 let. Jsem upřímný tvor... někdy až moc. Po fyzické stránce žiju... občas... občas ne (v takových případech mi dejte kávu a kousek čokolády, popřípadě sáček s cukrem či medek ). Mám rád Caramel Cappuccino a... víceméně jakýkoliv čaj. Občas i nějaké to jídlo (prosím, nekrmte mě čímkoliv sladkým (krom případu uvedeného výše), či z moře - nesním to), ale opravdu jen občas. Mám rád spánek... a to vždy, ideálně na gaučíku. Nemám rád matrace a nemám rád, když spím zády k oknu. Nemám rád, když mě někdo sleduje ve spánku (nedělejte to). Nemám rád, když se mě někdo pokouší sbalit - je to pro mě nepříjemné a naprosto v rozporu s tím, co se děje v té prázdné skořápce. Lidi se mi kolikrát hnusí (výjimkou je pouze pár lidí... neberte si to osobně, je to část toho kdo (ne)jsem) a už jen čekám, až to tady převezmou AI overlords. x333 

Prosím, nedotýkejte se mě. Je jen málo lidí, u kterých dokážu přežít objetí, popřípadě fyzický kontakt jako takový. Mám rád hudbu... většinu hudby... ve které se zpívá, nebo zpívá někdo či něco, co se dá poslouchat a co nezní jako tahání korely za peří. Ideálně, když to nemá v ruce pórek (Vietnam flashbacks)... nebo víc zeleniny. Nemám rád psy. Nemám rád jejich existenci. Nemám rád to, že jsou hluční. Nemám rád to, že smrdí jako... pes. Ano, jako pes. Nemám rád olizování s odérem nízkorozpočtových granulí. Mám rád kočky ^^. Co může být lepšího než kočka? Nic. Och, možná vím... VÍC KOČEK. Hmmm... x333... ne, jedna stačí. Mám korelu... to je taková ta méně barevná a o něco větší andulka s chocholkou. Po několika experimentech se přišlo na to, že je chytřejší než průměrný hráč MTA. A taky je příjemnější než průměrný hráč MTA. A taky vypadá líp než průměrný hráč MTA. A taky deprimuje Scora tím, že je hlučná (pípne jednou do hodiny, popřípadě až několika hodin), byť Scor je hlučnější (to mi připomíná - Scor nedokázal projet závody v Mafii! x-x). Ve výsledku je jedno kdo jsem či kdo jste, pač tohle nikoho ke štěstí nedovede. Lidé, co mají v reklamě TicTac jsou spokojení, neboť se smějí. Já se nesměji, to jen moje agónie připravuje místo pro ještě víc agónie. Jednou jsem slyšel hlasy, varovaly mě. Měly pravdu. Nehraji karty, neboť ve mně vyvolávají neexistující vzpomínky na periferní vidění jednoho zvláštního, leč úžasného tvorečka, "doteky" jednoho mladého páru ve vlaku a... hraní karet. Nemám rád rudé stuhy... škrtí mě, brání mi v dýchání kyslíku. Připravují mě o krev. A... pár lidí mě mělo za upírá.. o-o

Jo a mám fotku Ratajovy brány... je hezká, jen ji chybí deska z mramoru s textem pojednávajícím o bohu, ke kterému jste se upsali souhlasem se smluvními podmínkami. 

 

(Text jsem převzal z jednoho z dřívějších příspěvků, ať už mám od úkolů v podobě "představ se nám" klid a pokoj svatý. Taktéž neberte ten text úplně vážně, neboť nemám představování se zrovna v lásce. x-x)

bit

Hráč

49
30.9.2020 14:19

Ahoj Chlebe :) Tím že jsem se po týdnu vrátil z Banánových ostrovů se mi nemusíš představovat. Jak si na začátku řikal že se o tobě dá napsat kniha, tak jsem si vzpomněl že o příběhu mezi tebou a Luckou se dá udělat seriál na Netflix. (Ty 1-2 hodiny cos vyprávěl byly dobře stráveny) :)

6.10.2020 17:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~30