Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TES IV: Oblivion Názor (Skoro recenze)


bit

Hráč

49
1.10.2020 20:22, naposledy upraveno 1.10.2020 22:11 uživatelem bit

Mno jak bych začal. Oblivion jsem si koupil za pár šupů ze zbytku na PSC a hru jsem si docela oblíbil.

O čem to je?

Sám si docela nejsem jistej o čem tahle unikátní videohra je.

Jak jsem začal s příběhem postavy jménem Pepe. (Nejsou žádný spoilery, zatím jsem jen na úplném začátku hry)

Probudil jsem se ve vězení a v protější cele na mě hulákal nějakej machr že mě prý zabijou. Po chvíli do mé cely vešel Emperor se stráží a řekli ať jdu ke zdi. Emperor následně otevřel tajný průchod do nějakýho jeho dungeonu. Pochvíli chůze jsme byli přepadeni "Asasíny" (Neplést z asasíny z Assassin's Creed, tohle byli spíš atentátníci.), následně jsem si vzal výzbroj jednoho padlého strážníka pomohl jsem asasíny pobít. Emperor se stráží prošli dveřmi kterýma já nemohl, tak jsem se vydal dírou ve zdi která vedla do katakomb nebo nějakých tunelů Vietcongů. Narazil jsem na nějaký přerostlý potkany, jednoho zombíka a nějaký ty gobliny, ale to nebyla žádná obtíž to všechno pobít.

Jakmile jsem našel díru ze které jsem viděl jak je Emperor s jeho stráží pod útokem asasínů tak jsem tam skočil asasíny a pomohl stráži asasíny pobil. Emperorovi jsem sdělil že mu a jeho stráži pomůžu proti přepadení, ale pak tu něco nehrálo. Ocitli jsme se všichni se slepé uličce, stráže šli zpět zabíj asasíny a já tam zůstal s Emperorem. Říkal že ví že zemře, proto mi předal jeho amulet a ať zajdu za mnichem jménem Martin (Neboli Brother Martin) a sdělím mu že Emperor je mrtev. Otočil jsem se šel se podívat jak jsou na tom stráže, když jsem se vrátil tak Emperor byl mrtev. Zabil jsem jeho vraha a následně se otevřela zeď ze který vyšel neg... teda další stráže. Prohodili jsme nějaké slova který si už nepamatuju a vydal jsem se přes otevřenou zeď do kanálů přes které jsem se musel probojovat skrze Gobliny a nakonec jsem našel cestu ven.

Vyšel jsem ven svobodný jako pták a rozhlídl jsem se po okolí. Po asi 5ti minutovým šmátráním i intentáři jsem zjistil jak otevřít mapu a zjistil jsem že hodně blízko jse hlavní město Imperium. Po asi 15ti minutovým seznamováním s ovládáním, zvykáním si že klávesa E je skok a Mezerník je "Use" (Bethesda má debilní Default nastavení), běháním po obchodech a tak dále. Přiběhl ke mě posel s dopisem ve kterým bylo že se mám setkat s cápkem (Jména lidí ani lokací si ani za prd nepamatuju) na tam tom místě jestli se chci přidat je Guildě Zlodějů vedenou osobou přezdívanou "Grey Fox". Nejznámější zloděj v Morrowindu. Po asi půl hodině irl času spání ve hře jsem se dočkal až příjdou ostatní a zkouška pro přijetí začala. Měli jsme ukradnout deník nějakýho zbohatlíka a předat do náboráře, deník jsem ukradl jako první, ale bylo to o fous protože ve stejným domě jsem byl s další zájemcem o přidání se do Guildy. A nakonec jsem byl přijat.

Co jsem dělal pak? Stal jsem se gladiátorem v aréně. Asi po hodině nebo dvou grindění jsem porazil samotného Grand Championa a stal jsem se jím já! Jak jsem vyšel ze sklepení nebo základny arény tak ke mě přiběhl nějakej malej hajzlík se špičatýma zlatýma vlasama a řekl že mě jakožto Grand Championa bude všude sledovat (takže takovej stalker [mrk mrk Toaste]) s čímž jsem nesouhlasil. Kluk nebo chlapík následně odběhl. A to je jak jsem dostal titul Grand Champion.

Následně jsem šel za Brother Martinem mu vyřídit že Emperor je mrtev. Jak jsem došel k městu kde Martin byl tak před branami byl nějaký portál jako kdyby si spletl že toto není DOOM ale Oblivion. Viděl jsem nějaý stráže bojující s démony z portálu připomínající Gobliny z kanálů, neváhal jsem a vrhl se po démonech. Jak bylo čisto, promluvil jsem s velitelem stráží který tam zrovna byli a řekl mu že jdu zničit ten portál ze vnitř. Skočil jsem do portálu, zahrál jsem si na Doom Slayera, zabil spoustu démonů a pak zničil samotný portál. Výbuch mě naštěstí vyhodil do normálního světa a byl jsem živý. Se strážema jsem se vrhl do města zabít zbívající démony a zachránit starostu nebo tak toho města. Eskorotovali jsme všechny přeživší z kostela pryč z města a vrhli se tajnou cestou do truního sálu a následně ložnice kněžího, ale nestihli jsme to v čas a kněží byl mrtev. Vzal jsem jeho prsten a předal jej poslednímu z stráží který přežil (Měl to někomu dát, ale to si nepamatuju.) a vrátil se zpátky do Impéria a začal pracovat na jménu v Guildě Zlodějů.

Tak tohle byl zatím začátek příběhu mé postavy.

Oblivion je velmi zábavná videohra s dobrými herními mechanikami.    Prozatím dávám hře hodnocení 9/10 ikdyž jsem se nedostal ani to poloviny hry.

Doufám že se vám tohle počteníčko líbilo :) až teď jsem si uvědomil že jsem to psal hodinu.


Powered by LeoSight IFS
LT~17