Zdravíčko po delším uvážení jsem se rozhodl uspořádat aukci a pár vozidel
Vozidla které jsem se rozhodl dát do aukce: 1995 Toyota Supra, 2003 Lexus IS200, 2007 Infinity G35 Coupe 3.5 V6.
vzor příhozu:
Jméno a příjmení:
Kontakt:
Přihazovaná částka:
Na vozidlo:
1995 Toyota Supra:
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 17808 vozidlo nadále disponuje pouze legálními úpravami.
Fotky vozidla : klik
Fotka protokolu : klik
2003 Lexus IS200:
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 4425 vozidlo nadále disponuje z většiny legálními úpravami.
Fotky protokolu : klik
2007 Infinity G35 Coupe 3.5 V6.
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 24208 vozidlo nadále disponuje legálními úpravami.
kontakt na mě : taylor.jonesy@post.ic
pokud se mi daná částka nebude líbit vozidlo si ponechám s pozdravem Taylor Jonesy.
Zdravíčko po delším uvážení jsem se rozhodl uspořádat aukci a pár vozidel
Vozidla které jsem se rozhodl dát do aukce: 1995 Toyota Supra, 2003 Lexus IS200, 2007 Infinity G35 Coupe 3.5 V6.
vzor příhozu:
Jméno a příjmení:
Kontakt:
Přihazovaná částka:
Na vozidlo:
1995 Toyota Supra:
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 17808 vozidlo nadále disponuje pouze legálními úpravami.
2003 Lexus IS200:
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 4425 vozidlo nadále disponuje z většiny legálními úpravami.
Fotky protokolu : klik
2007 Infinity G35 Coupe 3.5 V6.
Info k vozidlu: vozidlo má polep, VIN kod s číslem: 24208 vozidlo nadále disponuje legálními úpravami.
kontakt na mě : taylor.jonesy@post.ic
pokud se mi daná částka nebude líbit vozidlo si ponechám s pozdravem Taylor Jonesy.