Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔎 [P12/24] - John Kurrect a Jonathan Pastelini


2.4.2024 19:08, naposledy upraveno 9.4.2024 14:47 uživatelem Schokolade

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

PÁTRÁNÍ JE AKTIVNÍ

POLICIE SAN ANDREAS


[P12/24] - John Kurrect a Jonathan Pastelini


Vážení spoluobčané,

dovolujeme si Vás informovat o vyhlášení veřejného pátrání po osobách John Kurrect a Jonathan Pastelini. Kdokoli z vás by měl informace vedoucí k dopadení této osoby, neprodleně je předejte některému z příslušníků Policie San Andreas, ať už osobně, nebo prostřednictvím elektronické komunikace. Veřejně dostupnými elektronickými schránkami pro přijetí těchto hlášení jsou:

Policie San Andreas zaručuje občanům poskytnutí zázemí pro případnou ochranu občana jako svědka včetně zajištění všech prostředků nezbytných pro posilnění/udržení občanova bezpečí.

Žádáme od vás pouze a jen pravdivé informace, veškeré prokazatelně a úmyslně falešné poskytnuté informace, které by mohly narušit průběh pátrání a vyšetřování, budou předány k dalšímu vyšetřování příslušnou divizí sboru.

Žádáme vás, abyste neprováděli jakékoli úkony, které by vás či vaše blízké mohly přivést do nebezpečí, osobu se nepokoušejte zadržet na vlastní pěst. V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte obrátit na některou z výše uvedených adres.


Informace o osobách

Jméno a příjmení: John Kurrect
Rok narození: 1996
Pohlaví:
muž
Nebezpečná: ANO
Ozbrojená: ANO
Státní příslušnost: San Andreas
Výška: -
Váha: -
Zdánlivé stáří: ~28 let

 


Jméno a příjmení: Jonathan Pastelini
Rok narození: 1994
Pohlaví:
muž
Nebezpečná: ANO
Ozbrojená: ANO
Státní příslušnost: San Andreas
Výška: -
Váha: -
Zdánlivé stáří: ~30 let

Další informace:
Osoby jsou součástí organizované zločinecké skupiny, která se zaměřuje na pravidelnou trestnou činnost. Výše uvedené osoby jsou podezřelé ze spáchání několika zvlášť závažných zločinů. Mohou být ozbrojené a nebezpečné pro své okolí. Jejich aktuální pobyt není policií znám.

John Kurrect je momentálně hledán na základě rozsudku soudu dle [S-816] ZSP.


Za veškerou vaši spolupráci děkujeme, stav pátrání můžete sledovat prostřednictvím tohoto příspěvku. V průběhu dní mohou být informace uvedené zde doplněny či pozměněny.

 

Za vedení Kriminální Služby,
npor. JUDr. George Wimar Fitzler


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo