Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Phoenix Burns (CMO)


6.10.2020 18:41

Kontroverzní lékař, který se na Zemi nesetkal s podporou laické ani odborné veřejnosti. Zhruba tak by bylo možné představit Phoenixe Burnse. Při pohledu na něj byste jen těžko odhadovali, že se jedná o zdravotnického profesionála – spíše byste jej označili za nespoutaného rockera z éry Elvise Presleyho, kterého už ale sedm generací nikdo, kromě vybraných historiků, nezná. Neupravený účes by se zřejmě dal vysvětlit absencí holiče na stanici, ale asi byste od vedoucího lékaře očekávali nažehlený, svítivě bílý plášť s ozdobnými prvky (a možná skvrnou od kávy). Phoenix namísto toho obléká tmavou bundu, která kontrastuje se zmačkanými, světle modrými kalhotami a halenou pod ní. Ne zřídkakdy jej zastihnete potřísněného krví.

Svůj nereprezentativní vzhled Phoenix vysvětluje podstavem personálu, se kterým se aktuálně stanice potýká. „Zkrátka musíme dělat věci navíc. Kromě klinické praxe v pohodlí MedBaye musíme připravovat léky pro naše pacienty, vyvíjet vakcíny a zajišťovat zásahovou pohotovost záchranné služby. Je nás málo, nemůžeme si to rozdělit a každý proto musí dělat všechno. Já navíc občas vařím a pěstuji zeleninu nebo ovoce,“ říká Phoenix.

I přes jeho negativní reputaci na zemi, která je posádce utajená, se MedBay pod jeho vedením nyní pyšní nulovou úmrtností. Za to pravděpodobně můžou hranice, které Phoenixovi v klinické praxi chybí. Pokud by to zajistilo vaše přežití, nemá problém váš mozek vložit do opičího těla na dobu nezbytně nutnou, než se najde lidský donor.

Phoenix pro MedBay dokonce zajistil vlastního maskota – kocoura jménem RunTime. Ten obývá Phoenixovu kancelář, která by jinak byla většinu času prázdná. Podle Phoenixe je kocour čestným členem personálu na MedBay – oproti ostatním zvířatům (převážně opicím) na MedBay má proto RunTime jisté místo na evakuačním modulu. Phoenix odmítá ztráty na personálu.

Sám Phoenix v životě ve vesmíru vidí budoucnost. Snaží se proto podporovat odvážlivce z řad veřejnosti, aby se přidali do kolektivu na stanici. „Není problém zajistit modul, který vás k nám dopraví. Zaškolení podle vybrané profese je samozřejmostí. Náš kapitán či vedoucí personálu se vás zcela jistě rádi ujmou a vysvětlí vám život na stanici,“ říká.  


Powered by LeoSight IFS
LT~19