Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak si vytvořím nelegal frakci?


M4to

Hráč

3
6.4.2024 14:18

Jak si vytvořím nelegal frakci? Je to stejne jak na fivem ze si musim udelat ticket?

 

6.4.2024 14:44

Ahoj, seženeš si normální frakci a zakoupíš si do ní gang modul.
Pozor, pokud ve frakci bude modul umožňující legální vydělávání (tuning, mechanic, delivery...), tak frakce nebude ilegální. Tj. bude ji možné vyhledat v MDC a přijdete o výhody v rámci ilegálních frakcí (pakt, získávání výpalného, možnost ničení aut jiných ilegálek...), ilegální převozy však půjdou i nadále.

dededtror

Hráč

11
6.4.2024 15:01, naposledy upraveno 6.4.2024 15:11 uživatelem dededtror

Ahoj!

Nejdříve doporučuji si nasbírat nějaké ty zkušenosti a hodiny na Skimu at si na illegal RP na Skimu neuděláš zlé vzpomínky a at nekazíš RP ostatním hráčum.

Dededtror

6.4.2024 15:28

Ahoj

 

Za mě bych radši dělal ze začátku legální práci, aby jsi si na vše zvykl. Ilegální frakce tu jsou hodně hlídané ohledně RP a hodně lítají tresty. Takže za mě zda nemáš až takové zkušenosti v RP, tak se prve zdokonaluj v RP, ať pak nemusíš vyplňovat formuláře.

 

Freečko 

6.4.2024 18:26, naposledy upraveno 6.4.2024 18:28 uživatelem Papy

Já tě zdravím.

 

Heléé. Taky jsem si chtěl zezačátku založit ilegální frakci, ale jakmile jsem si jí založil, tak jsem dostával celkem dost trestů, protože jsem byl newbie na Skimu. Hraju ilegál celou dobu, ale poradím ti, nedělej tu samou chybu jako já, nebo můžeš taky schytat nějaké ty tresty. Časem jsem se samozřejmě zlepšil a žádný trest nemám, protože jsem si řekl, že si založím novou postavu a zezačátku pojedu jen čistý legál. No a časem jsem si řekl, že už to RP mám o něco lepší, tak jsem začal znovu s Ilegálem. Samozřejmě je to na tobě, ale pokud chceš s tím začít a jít rovnou na ten Ilegál, tak nedělej tu samou chybu, jako já. Neber mi to za zle chlape.

A FiveMko je hra, kde moc to RP neřeší...Tím pádem ti chci říct, že Skimo je v RP na vyšší úrovni. (Samozřejmě i na lepší)

Přeji ti hezký den a poklidné hraní s pozdravem Papy. Čaw!


Powered by LeoSight IFS
LT~58