Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nathan Durant (Kapitán)


6.10.2020 19:06, naposledy upraveno 6.10.2020 19:11 uživatelem Rataj

Nathan Durant, současný kapitán stanice LSS-XII a důstojník Nanotrasenu.

 

O jeho původu se toho moc neví, sám o něm nikdy nemluví. Z jeho životopisu se však dá vyčíst, že vystudoval vesmírné právo na Nanostrasen Space Academy. Následně působil velice dlouho jako řadový úředník přímo na Central Command. V roce 2551 byl Durant pověřen vedením vesmírné věznice s nejvyšší ostrahou NTP-7. Tato věznice se však roku 2559 srazila s asteroidem, posádka byla evakuována a vězni byli ponecháni osudu. Durant se tak vrátil na CentCom, kde zůstal pouze pár měsíců, než mu bylo přiděleno vedení stanice LSS-XII. Nyní se v roli kapitána snaží se svoji posádkou udělat maximum pro to, aby stanice byla velkým přínosem pro Nanotrasen v oblasti výzkumu a těžby nerostného bohatství na blízké planetě.

 

Durant je spíše uzavřený a silně pragmatický člověk, přesto lidmi nepohrdá a váží si každého člena posádky. Jen zřídka dokáže odmítnout kvalitní doutník nebo whiskey, nikdy to však s alkoholem nepřehání.


Powered by LeoSight IFS
LT~22