Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 9. 10. 2020 - Vážná dopravní nehoda


9.10.2020 00:45

Vážná dopravní nehoda osobního automobilu zaměstnala v noci z 8. na 9. října záchranáře a policisty. Na tísňovou linku zdravotnické záchranné služby byla oznámená dopravní nehoda, na místo byla vyslána posádka v setkávacím systému RLP + RZP. Řidička terénního automobilu z neznámých důvodů nezvládla řízení a byla odmrštěna do svodidel mostu nad stanicí HZS. Kromě řidičky ve vážném stavu byla ve vozidle středně těžce zraněná spolujezdkyně. Obě ženy byly posádkami ZZS ošetřeny a připraveny k transportu na akutní lůžka urgentního příjmu.

Apelujeme na řidiče, aby nepřeceňovali své síly a jízdu přizpůsobili nejen svým řidičským schopnostem, ale také povětrnostním podmínkám a stavu vozovky. Mnohé dopravní nehody, které mohou mít i závažné důsledky, vznikají z nepozornosti nebo únavy řidiče. Obzvláště, pokud nejste v autě sami, myslete, že máte život cestujících ve svých rukou a nerozvážným počínáním můžete ohrozit sebe i je. Děkujeme policistům za perfektní spolupráci a zraněným přejeme brzké uzdravení.

Fotografie z místa.


za ZZS HMP, Jan Válek,

zástupce ředitelky.


Powered by LeoSight IFS
LT~23