Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodej nikotinových sáčků značky ROYAL.


Wivik

Hráč

19
22.4.2024 22:30

Prodej nikotinových sáčků značky ROYAL.


Společnost Binatec opět odstartovala prodej nikotinových sáčků značky ROYAL! Vlastníte obchod, pobočku nebo stánek a máte zájem o naše produkty? Neváhejte a napište nám!


Nikotinové sáčky značky ROYAL jsou prvotřídní a kvalitní náhražka za klasické cigarety. Jedná se o sáček s obsahem nikotinu, který aplikujete ústně a za pomocí slin se dostává nikotin do oběhu těla. Po 10-15ti minutách můžete sáček odebrat. Nejen, že nikotinové sáčky jsou pro Vaše tělo šetrnější než samotné cigarety, ale výhodou těchto nikotinových sáčků je to, že nezanechávají pach jako obyčejné cigarety! Pokud máte problém se zápachem cigaret ve Vašem vozidle, pak jsou nikotinové sáčky přímo pro Vás.
Cena za jedno balení nikotinových sáčků záleží na dohodě obou stran. Jedno balení obsahuje 10 sáčků.

 

Pokud vlastníte obchod, stánek nebo pobočku a chcete prodávat naše výrobky, neváhejte a ozvěte se prosím na naše Posty! Budeme rádi za jakékoliv nabídky. Díky!


mario.arez@post.ic
david.nelth@post.ic

Za společnost Binatec,
David Nelth.


Powered by LeoSight IFS
LT~18