Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban, či zkrácení pro globální administrátory.


craftingclone

Hráč

14
26.4.2024 19:27

Čau všem co si jdou číst tuhle žádost o unban, či zkrácení. Už uběhla nějaká doba, tak zde žádám, můžem se do toho postupně pustit.

Před zhruba půlrokem a něco jsem dostal ban na 730dní, nebo také 2 roky za MetaGaming, arogance vůči členovi AT a historii. Jsem si všeho co jsem udělal vědom a Dzardyse naprosto v jeho interakcích chápu. 

MetaGaming


K tomuhle upřímně nemám moc co napsat, jelikož jde o poměrně těžko vysvětlitelnou záležitost. Zkrátka jsem prováděl společně s dalšími lidmi jako je @neznamy#11753 a @Markuus obchody za OOC domluvou a ještě k tomu mezi postavami, aneb. z jedné ti něco dám a ty mi to dáš na mou druhou. Zpětně se za toto moc omlouvám, bohužel jsem byl v domnění, že mi to projde, což je samozřejmě velice špatně a už by se to znovu neopakovalo!

Arogance vůči členovi AT


Po tom co se na tohle všechno přišlo mi napsal SovietDog, přičemž se mě dotazoval na různé věci skrz tuto skutečnost aby zjistil i můj pohled na věc, já byl bohužel otrávený z dění co se děli za poslední dobu okolo mě, byli to rodinné problémy, falešní kamarádi a ještě k tomu to s LeoSightem... Moc se omlouvám Soviete za to, že jsem ti nedal prostor a choval jsem se jako bezvýznamný a ničehoschopný idiot. Poučil jsem se a vím, že už bych tohle nikdy neudělal ani bych dělat neměl. Ztrácel si semnou pouze čas a já si toho nevážil. 

Historie

Historii jsem měl opravdu pestrou, bylo to převážně z mých né moc dobrých začátků, ovšem teď dokážu říci, že RPím na úrovni a to po skoro 2,000 hodinách a X letech na LeoSightu. Přísahám, že pokud bych dostal šanci vrátit se na Skimo znovu, opravdu bych udělal vše, co by bylo v mých silách, abych se zlepšil a neudělal stejnou hloupost.


Finální komentář

Na konec se chci za všechno ještě naposledy omluvit, ovšem vše bylo bohužel z mé vlastní vůle. Jsem idiot, ale tím nechci zůstat. Opravdu se polepším a nic podobného už se opakovat nebude, po návratu na skimo bych se rád zaměřil i na SocialRP s novými lidmi a optimálně bych skončil s veškerým illegálem, co se okolo mé osoby točí. 

Tuto žádost směřuji na @Puding, či kohokoliv z Globálních Administrátorů, jelikož vím, že u Dzardyse nepochodím a šanci nemám. Děkuji moc za přečtení až sem, já se loučím, hezký zbytek dne, či večera.
 
Zerro/CraftingClone out. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28