Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zpráva Městské policie hlavního města Prahy - Půl roku a stále s vámi!


neznamy#123

Smazaný účet

7
12.10.2020 00:19

Městská policie hlavního města Prahy

Sepsáno 8.10.2020 | zveřejněno 12.10.2020

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Městská policie hlavního města Prahy Vám slouží už půl roku. Od 8.4.2020 dohlížíme na udržování veřejného pořádku, dodržování pravidel občanského soužití a odhalujeme přestupková jednání. I přesto, že mnoho lidí naši práci nerespektuje, stále jsme připraveni pomoci. Ve dne, i v noci, naši strážníci vyjíždí na linku 156, aby pomohli lidem, kteří naší pomoc očekávají a potřebují. Strážníci jsou připraveni 24 hodin denně udržovat bezpečí metropole a zamezit kriminalitě. Nebojte se obrátit na Městskou policii, aby vám pomohla, stačí pouze zavolat na linku 156, popsat situaci a očekávat rychlý příjezd naší profesionální posádky, která je připravena vám pomoci. Za pouhý půl rok, naše posádky vyjely k více než stovkám případům a zásahům, aby pomohly lidem v nouzi.

"To, že naše práce na ulici není snadná a jaké každodenní úskalí vaše služba přináší, víte sami nejlépe. Ostatní obyvatelé metropole vidí výsledky naší práce v pomoci, kterou jim strážníci poskytují při řešení každodenních problémů. Za to Vám všem, kteří jste se podíleli nebo podílíte na budování dobrého jména Městské policie hl. m. Prahy, patří poděkování." vzkázal strážníkům, Ředitel Městské policie Matěj Včelin.

Připomínáme, že stále probíhá nábor do naších řad. Staňte se součástí sboru a udržujte společně s námi pořádek.

Jsme zde pro Vás a pro bezpečnější Prahu.

Tiskové oddělení Městské policie hl. m. Prahy


Powered by LeoSight IFS
LT~19